31 Ocak 2021 #31 404 Error Müdavim Müdavim Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 6,368 Reaksiyon puanı 12,506 Puanları 293 Yaş 23 ConfickerBelasi dedi ki: bende reklam yok... Genişletmek için tıkla ... Onlara da kızgın attığın için kaçmışlardır. ?
ConfickerBelasi dedi ki: bende reklam yok... Genişletmek için tıkla ... Onlara da kızgın attığın için kaçmışlardır. ?
31 Ocak 2021 #32 D Developer admin Yönetici Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 496 Çözümler 1 Reaksiyon puanı 1,590 Puanları 158 Selamlar, Reklamlar ve reklamların kullanıldığı alanlar kullanıcıların forum deneyimini zorlaştırmayacak şekilde planlandı. NOT: Din ve cinsel içerikli reklamlar filtrelendi. Bu tür reklamlar ile karşılaşırsanız yönetici veya moderatör arkadaşlara bilgi verin lütfen. Ben de sizi seviyorum. ,)
Selamlar, Reklamlar ve reklamların kullanıldığı alanlar kullanıcıların forum deneyimini zorlaştırmayacak şekilde planlandı. NOT: Din ve cinsel içerikli reklamlar filtrelendi. Bu tür reklamlar ile karşılaşırsanız yönetici veya moderatör arkadaşlara bilgi verin lütfen. Ben de sizi seviyorum. ,)