Radyo Sitem hakkında Düşünceleriniz

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Web sitenin tasarımını yeni bitirdim. Tema ve Proje hakkındaki düşüncelerinzi alabilir miyim ? Sizin vereceğiniz cevaplar doğrultusunda siteyi daha farklı şekillendirebilirim. Amaç olarak biraz fizy'e benzesede aynısı değil.

Site : www.viradyo.com

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Gayet hoş olmuş eline sağlık :)

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konuyu açmış iken sorayım, reklam için ne önerirsiniz. Adsense vs gibi reklam programları uygun mudur ?

Reus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel site olmuş sık kullanılanlara ekledim :)

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Benim hoşuma gitti.Yalnız sağ üstteki '' Sık Kullanılanlara Ekle '' comodo dragon'da çalışmıyor sanki.Kaç kere tıkladım işlemedi.İkincisi ; mesela sol taraftaki radyo kutucukları, resim, liste kutucuklarının görünümünü biraz daha değiştirirsen-mesela hemen sağdaki player tarzı/dış çerçeve- hiç fena bir görüntü olmaz.Ayrıca yine sağdaki radyo bağlantılarının üzerine mouse ile geldiğimizde daha belirgin bir renk olursa güzel olabilir.Şimdilik gördüklerim bu kadar.Başarılar. :)

Zeanight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işyerinde engelli olmadan girebildiğimiz tek radyo sitesi. Temasıda mükemmel olmuş eline sağlık

Reaksiyon puanı
189
Bu arada sayfa geçişlerini AJAX ile yaparsan her sayfa geçişinde radyo kapanıp bir daha açılmaz :)

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Derli toplu, güzel olmuş. Ellerinize sağlık sık kullanımlara ekledim.

AsDErA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dehşetül muazzam olmuş. Çıkamadım sitenden. Başarıların devamını dilerim. ( radyo birzamanlar'a en önden rezervasyon )