Radu: Fenerbahçe’ye 4-5 atarız

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kadıköy'de oynanan maçta penaltıyı yaptıran oyuncu Radu, rövanş maçında Sarı-Lacivertli takımı farklı yeneceklerini iddia etti.
radu.jpg

Lazio’nun Rumen savunma oyuncusu Stefan Radu, Avrupa Ligi çeyrek finali rövanş maçında Fenerbahçe’ye fark atacaklarına inanıyor.
Milliyet’e konuşan penaltının kahramanı, “Ya 4 ya 5 gol atarız. Çok ciddiyim. Bu maçı farklı alacağımızı düşünüyorum. Penaltıda top elime çarptı, bu doğru. Bilinçli bir hareket değildi, hava topuna çıkmıştım.” dedi.
Kırmızı kart gören Onazi ise yaptığı konuşmada takımını eksik bıraktığı için üzgün olduğunu söylerken, “Bu maçta oynamayı çok istiyordum. Bana gösterilen kart ağırdı. Kaliteli bir kadromuz var. Skor dezavantajını ilk yarıda atacağımız bir golle elde edebileceğimizi düşünüyorum. Bunu başarırsak turu geçmek zor olmaz.” diye konuştu.
Galatasaray’ın eski oyuncusu Lorik Cana ise, “Arka arkaya çok zor maçlar oynuyoruz. Derbiden çıktık. Yoğun maç temposu bizi yormuş olabilir, ama Fenerbahçe maçı bizim için sezonun kırılma anlarından biri olacak. Turu geçmeyi çok istiyoruz ve bunun için mücadele edeceğiz.” derken Ledesma da, “Turu geçmek için erken gol şart. Taraftarımız için bu maçı kazanmak istiyoruz, onlardan yoksun oynayacağız. Lazio büyük bir kulüp, her zaman Avrupa’da iddialı olmuş bir takım. Bu yüzden kupayı İtalya’ya getirmeliyiz.” diye konuştu.
Bununla birlikte Avrupa Kupaları’nda Fenerbahçe adına önemli bir istatistik Lazio’lu oyuncuların sözlerine karşı bir cevap gibi karşımıza çıkıyor. Kanarya, Avrupa’da ilk etabı iki farklı galibiyetle kapattığı hiçbir turu kaybetmedi.
1992-93 UEFA Kupası 1. turunda Botev Plovdiv’i ilk maçta sahasında 3-1 yenen Fenerbahçe, ikinci maçta 2-2 berabere kalarak tur atlamıştı. 1995-96 sezonundaysa UEFA Kupası ön eleme turunda Partizani Tirani takımını 2-0 yenen Sarı-Lacivertli ekip sonraki maçı da 4-0 kazanmıştı.
Yakın tarihte ise 2008-2009 Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda MTK Budapeşte takımını 2-0 ve 5-0′lık skorlarla geçen Fenerbahçe, 2009-10 sezonu Avrupa Ligi play-off aşamasında Sion’u 2-0 yenip ardından 0-0 berabere kalmıştı.
Dev rövanş maçı, Perşembe akşamı saat 22:05′ye başlayacak.

Kaynak

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
yarın akşam PES yahut FIFA oynanmayacağını biri söylesin! oynarsa da Ameator'de değil...
AMK yanlış haber peşinde :wink:

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
serbest atış abi herkes açıklamasında özgür aykut kocaman'da çıkar der ki atamassın saygı duymak lazım .

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
serbest atış abi herkes açıklamasında özgür aykut kocaman'da çıkar der ki atamassın saygı duymak lazım .

Evet haklısın istediğini söyleyebilir. Bu onların kendi düşünceleri. Atamazlarsa da madara olurlar ama :)

Her şey sahada belli olacak. Fenerbahçe'miz tur atlayacak inşallah!

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet haklısın istediğini söyleyebilir. Bu onların kendi düşünceleri. Atamazlarsa da madara olurlar ama :)

Her şey sahada belli olacak. Fenerbahçe'miz tur atlayacak inşallah!

Fenerbahçenin tur atlıyacağına gönülden inanıyorum seneyede inşallah beşiktaşımızı aynı yerde görmeyi isterim

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Fenerbahçenin tur atlıyacağına gönülden inanıyorum seneyede inşallah beşiktaşımızı aynı yerde görmeyi isterim

BJK, büyük bir ihtimalle ilk ikiye giremeyecek. UEFA'dan başlaması daha iyi olur. UEFA'da çeyrek finale kadar ilerlemek çok kolay.

Umarım gerekli transferleri yapar, hataları düzeltirsiniz ve bizim kadar başarılı olursunuz siz de! Beşiktaş'a tam destek. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O kadar da kolay degil be aslanim. Her zaman iyi kura çekersin diye bir şey yok. Ama normalde her takımımızın gruptan çıkmasi lazım. Viva la Kasımpaşa

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
BJK, büyük bir ihtimalle ilk ikiye giremeyecek. UEFA'dan başlaması daha iyi olur. UEFA'da çeyrek finale kadar ilerlemek çok kolay.

Umarım gerekli transferleri yapar, hataları düzeltirsiniz ve bizim kadar başarılı olursunuz siz de! Beşiktaş'a tam destek. :)

Eyvallah :) başkandan yana bu sene yüzümüz güldü iyi işler yapıyor bir başkandan sadece transfer beklemek zaten yanlış olur gerekli transferlerin yapılcagını düşünüyorum ama fernandesinde takımda kalması gerekiyor zor gibi gözüksede herşeyin hayırlısı size başarılar Türkiye'nin şu anda başarıya ihtiyacı var inşallah olacak avantaj fenerde :)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bunlar nereye 4-5 tane atıyorlar ? bize mi :D ya bırak komik olmayın.. 4-5 atacaksınız bizde armut topluyacağız .. keşke açık oynasanız bizim canımıza minnet

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
maç zor mu geçer.kolay mı geçer onu bilemem ama.tur atlayan taraf biz olacağız.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Bate Borisov ve Viktoria Plzen gibi rakiplerle eşleştik. Böyle rakipler her zaman biraz daha kolaydır. Inter, Liverpool, Athletico Madrid gibi takımlarla karşılamazsanız evet çok kolay. :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Radu çapına göre biraz büyük konuşmuş. Fenerbahçe Lazio'dan daha güçlü bir takım, biraz dikkatli oynarsa bu maçtan çok rahat bir beraberlik çıkarır.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Radu iyi atıyorsun.Ama Karavana hep.Gerçi attınız,attınızda Lige Havlu attınız.