Radeon ayarları açılmıyor.

ınkarat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
EKRAN KARTIM: RX 580 8gb
ne yaptım bilmiyorum ancak masaüstüne sağ tıklayıp radeon ayarlarını açmak istediğimde hiçbir yanıt vermiyor.
DDU ile ekran kartı driverlarını silmeyi deniyorum güvenli modda açın diyor ancak bu seferde güvenli modda açtığımda monitörüme ekran gelmiyor.
bu yüzden bir şey düşündüm o da şu;
eski bir driver'ı yüklesem ardından özel kurulum yapıp şuan ki driver2ı kaldırıp yüklemiş olduğum driver'ı kursam olur mu acaba ?
NOT: resimde radeon ayarları yazısının solunda simgesi gözüküyordu o da gözükmüyor.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    169.8 KB · Görüntüleme: 123

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
arama kısmından amd yaz ordan gir

ınkarat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arama kısmından amd yaz ordan gir
Malesef olmuyor, benim bu radeon ayarları uygulamasını silip yükleme gibi bir şansım yok mu acaba çünkü baktığım tüm formlarda neredeyse herkes driver'ı sil güncel olanı yükle demiş ama sonuç alanları görmedim

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Malesef olmuyor, benim bu radeon ayarları uygulamasını silip yükleme gibi bir şansım yok mu acaba çünkü baktığım tüm formlarda neredeyse herkes driver'ı sil güncel olanı yükle demiş ama sonuç alanları görmedim
şahsen ben driver ı sildim kurdum oldu amd radeon driverı kurup yükle en son sürümü
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.amd.com/en/support link bu en altta downoad now yazıyo ordan indir bi sorun olursa de bana çünkü biraz sıkıntılı bi kurulumu var bu arada yüklerken pc titreyebilir merak etme herkes de oluyo

ınkarat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
şahsen ben driver ı sildim kurdum oldu amd radeon driverı kurup yükle en son sürümü
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.amd.com/en/support link bu en altta downoad now yazıyo ordan indir bi sorun olursa de bana çünkü biraz sıkıntılı bi kurulumu var bu arada yüklerken pc titreyebilir merak etme herkes de oluyo
kendi tecrübeme dayanarak şunu söylemek istiyorrum.
ben dün güncel sürümü indiriyim dedim adrenalin 2020 edition'u indirdim sonrasında pcyi yeniden başlatmamı istedi ve yeniden başlattığımda ekran gelmemişti no sinyal diyordu araştırdığımda bu yeni güncelleme bazı kişilerde sıkıntı yaratabiliyormuş o yüzden sistem geri yüklemesi yapmıştım şimdi biraz eski sürümü indirip deniycem düzelirse çözüldü meseajını atarım çok teşekkür ederim yardımın için ve cevapların için

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
kendi tecrübeme dayanarak şunu söylemek istiyorrum.
ben dün güncel sürümü indiriyim dedim adrenalin 2020 edition'u indirdim sonrasında pcyi yeniden başlatmamı istedi ve yeniden başlattığımda ekran gelmemişti no sinyal diyordu araştırdığımda bu yeni güncelleme bazı kişilerde sıkıntı yaratabiliyormuş o yüzden sistem geri yüklemesi yapmıştım şimdi biraz eski sürümü indirip deniycem düzelirse çözüldü meseajını atarım çok teşekkür ederim yardımın için ve cevapların için
rica ederim