Açık bir kız Rabbim yaratıyor diyor!Sapık değilim ama, Rabbim yaratıyor vallaha.
Tiktok'ta böyle güzel şeyler varken, asla kötülemem orayı.
Bir de bana bakın;
Ekli dosyayı görüntüle 146028
Ve sana çıkma teklifi eder. Yolunu kaybedersinKafalarına vursak boş ses çıkar. 2. fotoğraftaki adamın tipi ne yaw? Neymiş efendim Cringe imiş. Kafalarına silah sıksak, mermi 5 saat beyin arar durur.
Allah korusun. Allah göstermesin.Ve sana çıkma teklifi eder. Yolunu kaybedersin.
Açığı, kapalısı mı var? Aynı vardan var olduk.Açık bir kız Rabbim yaratıyor diyor!
Allah göstermesin kardeşim.Allah korusun. Allah göstermesin.
Hayır tam olarak bunu kast etmiyorum oldlar anladıAçığı, kapalısı mı var? Aynı vardan var olduk.
Ne?Google Play'den 5 yıldız verdim Tiktok'a![]()
Neden?Google Play'den 5 yıldız verdim Tiktok'a![]()
İşte bu ya. Kimse anlamıyor güzellikten.Google Play'den 5 yıldız verdim Tiktok'a![]()
Böyle güzel içerikleri görebiliyoruz sayesindeNeden?
Güzel içerikten fazla kötü içerik varBöyle güzel içerikleri görebiliyoruz sayesinde![]()
YouTube'da da var. Her yerde var.Güzel içerikten fazla kötü içerik var
Kullanmıyorum zaten. Güzel içerikler Instagram'a düşüyor, oradan görüyorumGüzel içerikten fazla kötü içerik var
Tiktok aslında kötü bir platform değil ama insanlar bunu cinsellikle birleştirdi ya o sıkıntı kadın şeyini sallatıyor zıplayarak milyonlar izliyorGüzel içerikten fazla kötü içerik var
Kardeş gözümüz, gönlümüz açılıyorTikTok platformu güzel fakat nasıl kullandığınıza bağlı.