R7 240

Colonel1611

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar r7 240 ekran karti almak istiyorum 300 W güc kaynagim var 8gb ram i.5 2400 3.10 ghz islemcim ana kartim ise pegatron ipxsb-h61 r7 240 ekran karti sorun cikartirmi ?
--- Gönderi Güncellendi ---
qqqqqqq.jpg

Son düzenleme:

Colonel1611

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki hocam teşekkürler, acaba ana kart sorun çıkartır mı ekrana görüntü gelmeme gibi ve arkadaşlara sorduğumda ise bilgisayarın diğer bileşimlerinin kullandığı gücü hesaplarsam ve ekran kartının maximum harcadığı gücü katarsam powerin düsük kalabileceğini söylemişlerdi böyle bir ihtimal var mı ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
peki hocam teşekkürler, acaba ana kart sorun çıkartır mı ekrana görüntü gelmeme gibi ve arkadaşlara sorduğumda ise bilgisayarın diğer bileşimlerinin kullandığı gücü hesaplarsam ve ekran kartının maximum harcadığı gücü katarsam powerin düsük kalabileceğini söylemişlerdi böyle bir ihtimal var mı ?
Söylediğim gibi sorun çıkarmaz. Ben gücü zaten hesapladım senin hesaplamana gerek yok. Güç kaynağın kaliteli ve verimli. Güç yetmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Alacağın ekran kartı anakart seçmeyen bir ekran kartı olacağı için problemsiz şekilde takıp kullanabilirsin.