R7 240 Görüntü gelmiyor

Yasin1919

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar R7 240 aldim.Kasaya taktim pcnin power tusuna basiyorum ama görüntü gelmiyor ve de ekran kartinin fani power tusuna bastiktan 5 saniye sonra bi kac tur atip duruyor sizce neden? Yardimci olur musunuz ona gore bir seyler yapayim ?

Mahmutpaşa

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Bağlantıları doğru yaptığından emin isen arızalı olabilir ya da güç kaynağın yeterli mi bilmiyorum
her şeyi doğru yaptığından emin isen geri götür.
bende de aynı kart var gerçi elektriği direk anakarttan alıyor slot bozulmuş olabilir başka bir ekran kartı ile de test edebilirsin imkanın var ise

Yasin1919

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bağlantıları doğru yaptığından emin isen arızalı olabilir ya da güç kaynağın yeterli mi bilmiyorum
her şeyi doğru yaptığından emin isen geri götür.
bende de aynı kart var gerçi elektriği direk anakarttan alıyor slot bozulmuş olabilir başka bir ekran kartı ile de test edebilirsin imkanın var ise

Simdiki kullandigim ekran ksrti var asus eax1550 onu takiyorum geliyo sıkinti yok yani ama bunu takınca dedigim gibi oluyor.Bana göre Psu yetmiyor 350watt +12V cikisi 16A yani
12v cikisi 192 watt ediyormus.
Normal sartta 35 watt diyorlar karta ama kutuda 400 watt yaziyor hepsini geciyorum 12 senelik olmasi yuzunden mi oluyor.
Biraz uzun oldu ama derdimi tam anlatmak istedim. Tesekkur ederim

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550

Yasin1919

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PSU ile ilgili bir sıkıntı değil. R7 240 30W tdp ye sahip önceki kartınızda 27W. Ha eski olmasından dolayı belki olabilir, ama rakamsal olarak yeterli PSU nuz.

Test Setup And Benchmarks - Radeon R7 240 And 250: Our Sub-$100 Gaming Card Round-Up

Böyle bir setup ile sistem en fazla 122W çekmiş.

Kartı farklı bir kasada deneyin veya aldığınız yerden test etmelerini isteyin.

Deneyecek yakin cevremde kasa yok o yuzden bi bilgisayarciya goturup deneyelim diyecegim ona gore artik burayada yazarim umarim sorun karttadir