R5 Pro 3350G ve RX 5500 8GB

wepokone

Superlative Сasual Dating - Real Women
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Ben R5 pro işlemci aldım ama onun APU olduğunu bilmiyordum daha doğrusu APUnun tam ne olduğunu bilmiyordum aldığım hazır sistemde RX 5500 ekran kartı var işlemciyle ile ilgili izlediğim oyun test videolarında 60 70 fpsler zor alınıyor ama galiba onların harici bir ekran kartı yok vega 11 vs yazıyor tam anlamadığım için sormak istedim ben bu sistemde RX 5500 kullanmak için eksta bir şey yapmama gerek var mı yoksa sistem otomatikmen RX5500ü aktif eder mi kısacası ekran kartının vereceği performans etkilenir mi düşük fps alma gibi bir sorun yaşamam değil mi şimdiden yorumlar için teşekkürler

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Ekran kartından, monitöre kablo bağlıysa, zaten aktif bir şekilde kullanıyordu RX 5500 XT.
iGpu yani Vega 11 ise devre dışı kalıyordur.

Emin değilsen, Başlat'ı aç ve "Grafik ayarları" yaz.
Grafik ayarlarını aç.
Uygulama ekle ve yüksek performans olarak seç.

Zaten yüksek performansta da, güç tasarrufunda da RX 5500 XT gösterecek.
Yoksa öyle bir şey, güç tasarrufunda Vega 11 gösteriyor falan diyorsanda performansı artar, yüksek performansı seçtiğin zaman.

Bir de hangi oyunları, hangi ayarlarda oynadın. Onu da belirtseydin güzel olurdu.

Ama kullanılabilir Ram miktarı, 2GB ve ya daha fazla az ise, Bios'tan, iGpu için ayrıla vRAM'i 0 ya da 0'a en yakın değeri seçerek, Ram'ini arttır.

wepokone

Superlative Сasual Dating - Real Women
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Ekran kartından, monitöre kablo bağlıysa, zaten aktif bir şekilde kullanıyordu RX 5500 XT.
iGpu yani Vega 11 ise devre dışı kalıyordur.

Emin değilsen, Başlat'ı aç ve "Grafik ayarları" yaz.
Grafik ayarlarını aç.
Uygulama ekle ve yüksek performans olarak seç.

Zaten yüksek performansta da, güç tasarrufunda da RX 5500 XT gösterecek.
Yoksa öyle bir şey, güç tasarrufunda Vega 11 gösteriyor falan diyorsanda performansı artar, yüksek performansı seçtiğin zaman.

Bir de hangi oyunları, hangi ayarlarda oynadın. Onu da belirtseydin güzel olurdu.

Ama kullanılabilir Ram miktarı, 2GB ve ya daha fazla az ise, Bios'tan, iGpu için ayrıla vRAM'i 0 ya da 0'a en yakın değeri seçerek, Ram'ini arttır.
ben ürünü yeni aldım ürün kargoda videolarda öyle gördüm ama galiba onlarda harici ekran kartı yok