Peki kaç TL olur haftalık, aylık?Sonuç olarak bir iGPU ve pek verimli olacağını sanmıyorum.
Anladım hocam, sağolun.Bilemiyorum. Harici bir ekran kartı olsa hesaplayabilirdik ama bunu kart cinsinden GT 1030 gibi düşünsek, pek farklı olmaz gibime geliyor.
Ben denedim, SDN'de video için. 16 GB RAM vardı, ekran kartı kullanımını BIOS'dan en yükseğe çektim. Aylık getirisi 4.5 USD idi. Bu işlemci düşük güç odaklı olduğu için verim alamazsın.Merhabalar. Elimde şu an R3 4300GE işlemci var. Overclock yaptım. Ethereum veya Bitcoin kazmak istiyorum ancak performansı nasıl olur? Haftalık, aylık kaç TL gelir olur?
R3 4300GE
8 GB Ram
B450M H
Anladım hocam, sağolun.Ben denedim, SDN'de video için. 16 GB RAM vardı, ekran kartı kullanımını BIOS'dan en yükseğe çektim. Aylık getirisi 4.5 USD idi. Bu işlemci düşük güç odaklı olduğu için verim alamazsın.
Kullanımını BIOS'tan nasıl ayarlıyorsunuz?Ben denedim, SDN'de video için. 16 GB RAM vardı, ekran kartı kullanımını BIOS'dan en yükseğe çektim. Aylık getirisi 4.5 USD idi. Bu işlemci düşük güç odaklı olduğu için verim alamazsın.
Peki hocam telefondan mining yapmak diye bir şey duydum. Gerçek mi? Mesela Verus diye bir şey varmış. Telefon ile yapılabiliyormuş.Ben denedim, SDN'de video için. 16 GB RAM vardı, ekran kartı kullanımını BIOS'dan en yükseğe çektim. Aylık getirisi 4.5 USD idi. Bu işlemci düşük güç odaklı olduğu için verim alamazsın.
Kripto para tarayıcıları olabiliyor Android cihazlarda. Onlardan kazım yapanlar var.Peki hocam telefondan mining yapmak diye bir şey duydum. Gerçek mi? Mesela Verus diye bir şey varmış. Telefon ile yapılabiliyormuş.
Peki hocam, teşekkürler.Kripto para tarayıcıları olabiliyor Android cihazlarda. Onlardan kazım yapanlar var.
Bu işlemcinin çok bir getirisi yok sanırsam.Kripto para tarayıcıları olabiliyor Android cihazlarda. Onlardan kazım yapanlar var.