R10 Davetyesi 3 Yıldan Beri Bekliyorum :)

ertem_crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar yazılım konusunda profesyonel diyemesemde c# html asp.net php javascript
her türlü windows ve web projesını bir haftalık zaman diliminde bitirebiliyorum.Yani yazılım alanında hersey var ama r10'da bulunmak ıstıyorum bir yardımcı olabılecek kişi arıyorum.

Msn Adresim = ertem_crazy@hotmail.com

ertem_crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dadaist evet açık ama r10 gıbı değil güven yok ? güvenli alışveriş yok

Reaksiyon puanı
189
Boşuna bekleme :D Kaldı ki FriendFeed ve quup'un ortamı (gerek iş, gerek geyik) her türlü R10'a bin basar :)

ertem_crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boşuna bekleme :D Kaldı ki FriendFeed ve quup'un ortamı (gerek iş, gerek geyik) her türlü R10'a bin basar :)

walla şu an türkiyede r10'a bin basacak yer bulamadım :) kaldıkı freinfeed gibi sosyal arkadaş sıtelerınde r10'la bir değil :)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
r10 da çok naz yapıyor abi kendi sitemle özel mail adresimle başvurdum sallamadılar aynı dmoz gibi editörleri var. Kendi kafalarına buyruk sanal ortamda bu kadar ezilmeyin istedikten sonra on numara işler de bulursunuz sitelerde kaynaklarda ;)

Yasjn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten çoğu üye dışarıdan okuyanlar için mail adresini yazıyor üye olmanın pek bi esprisi kalmadı.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
3 yıldır r10 davetiyesi bekliyorsun ve arıyorsun belki onlarca r10 davetiye konusuna mail adresini yazdın. O konularda yüzlerce açıklandı @hotmail [MENTION=17725]Gmail[/MENTION] [MENTION=21031]yahoo[/MENTION] tarzında mail adreslerinin kabul edilmediği hala tutupta @hotmail uzantılı domain yazıyorsun. Belkide bu tarz şeylere dikkat etmediğin için 3 yıldır bekliyorsun.

ertem_crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:DD ya sız benı anlamıyorsunuz yada ben anlatamadım :)) bana bu davetiye lazım kı ıstıyorum :)) diğer webmaster sıtelerınde bir konu yazıyorum hıc sallayan bıle olmuyor :))

ertem_crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 yıldır r10 davetiyesi bekliyorsun ve arıyorsun belki onlarca r10 davetiye konusuna mail adresini yazdın. O konularda yüzlerce açıklandı @hotmail @Gmail @yahoo tarzında mail adreslerinin kabul edilmediği hala tutupta @hotmail uzantılı domain yazıyorsun. Belkide bu tarz şeylere dikkat etmediğin için 3 yıldır bekliyorsun.

O Mail Adresini İletişim İçin Verdim Zaten Yardımcı olması ıcın altını cızerek yazdım :) zaten domain mailimi yazsam bile dışardan bi adam geliptee aa bunun r10 davetiyesı yokmus ben bunun domain mailine hemen bi davet göndereyim demiyor denedim başarılı olamadım :)

Yaklaşık 20 tane farklı domain mailiyle başvurdum zaten :)) lütfen konu hakkında önyargılı olmayalım :) yardımcı olacak birileri varsa yorum atsa daha iyi olur :))

v0ld3m0rt1s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
O Mail Adresini İletişim İçin Verdim Zaten Yardımcı olması ıcın altını cızerek yazdım :) zaten domain mailimi yazsam bile dışardan bi adam geliptee aa bunun r10 davetiyesı yokmus ben bunun domain mailine hemen bi davet göndereyim demiyor denedim başarılı olamadım :)

Yaklaşık 20 tane farklı domain mailiyle başvurdum zaten :)) lütfen konu hakkında önyargılı olmayalım :) yardımcı olacak birileri varsa yorum atsa daha iyi olur :))

Davetiye isteyip altına mail yazınca farklı bir anlam çıkarmak zor. Mesela benim r10 üyeliğim var ve MSN kullanmıyorum ne olacak :)

ertem_crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye isteyip altına mail yazınca farklı bir anlam çıkarmak zor. Mesela benim r10 üyeliğim var ve MSN kullanmıyorum ne olacak :)

davet göndermek istedikten sonra bu e mail konusu falan bahane :)) atarsın özelden bi mesaj ben sana yardımcı olurum dersın bende sana atarım bi domain maili neyse :)) konu bu sekılde uzayıp gıder :))

Reaksiyon puanı
189
walla şu an türkiyede r10'a bin basacak yer bulamadım :) kaldıkı freinfeed gibi sosyal arkadaş sıtelerınde r10'la bir değil :)

FriendFeed'de demek ki yanlış grupları takip ediyorsun :) Web ile yazılım ile ilgili bir sürü insan ve grubu takip ediyorum ve oradan bir sürü iş yapan insan var :) R10 falan hikaye :)

Yasjn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o konuya dikkat etsen de pek bir şey değişmiyor hocam :S

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
20 domaini pm at. Etkileyen bir site varsa gerekli dönüşü yaparım.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Biraz bütçem var sağlam domain alabilirim eğer sağlam birşeyler satıyorsan.