ecivecivokke
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Elimde r10 davetiyesi bulunmakta scenehd davetiye veya hesap karşılığında verebilirim.
zamunda üyeliğine verirmisin r10 _?
5 tane zamunda üyeliğim var zaten. Yüksek beğenili sayfam var.Bulamadım ama hala arıyorum +2000 arkadaşı olan facebook hesabına yada zamunda.net hesaba verirmisin ?
Hesabım var oradadaKimdir.com davetiyesine verirmisin?
Bolluk var ama dağıtan yokkiR10 bir çok üyesine 2 şer adet davetiye verince birden bolluk oldu![]()
Niye korkuyolar acaba sen korkacak birine benzemiyon varsa yollasana :lol:Gözü korkmuş milletin![]()
Niye korkuyolar acaba sen korkacak birine benzemiyon varsa yollasana :lol:
Tüh ya neyse ben scene hd aramaya devam edeyim inanıyorum bulacam bi günMaalesef o şanslı kişiler arasında değildim![]()
Tüh ya neyse ben scene hd aramaya devam edeyim inanıyorum bulacam bi gün![]()
Valla uzun süredir internet kullanıcısıyım. R10 davetiyesi veriyorum diye konu açan ikinci kişisinİnşallah bu davetiyeler sayesinde r10 güvenilirliğini kaybetmez.
pm.Elimde r10 davetiyesi bulunmakta scenehd davetiye veya hesap karşılığında verebilirim.
Nickinden tanıdım hatta torrentdestek e üyesin galiba oradan gördüm sende torrentçisin bilirim, veriyorum ama herkese değil scenehd bulunması zor bir tracker bakalım artık. Belki kimseye gitmeyecek davetiye.
r10 siteside ne ya ingilizcemi bir site ?