http://shiftdelete.net/intel-qx9770-e-karsi-core-i7-6913.html
bu çeşit bi araştırmaya bakmanı öneririm qx9770 ile dier hangi işlemciyi düşünüosan onu karşılaştır sonucta qx9770 extreme işlemci
Bu forumda ilk mesajını selam yerine soru sorana genellikle yardımcı olunmuyor diye biliyorum.:glareKişisel olarak)
Bu forumda ilk mesajını selam yerine soru sorana genellikle yardımcı olunmuyor diye biliyorum.:glareKişisel olarak)
Bende eskiden i7 920 işlemci vardı emin olki i5 hem daha ucuz hem çok yakın performans veriyor.
qx9770 extreme
i7 her alanda üstün birçok alanda değilEvet sana katılıyorum eğer bu iki işlemci arasında ikilemde kalsaydın ne yapardın? İ7 tartışmasız performans olarak bir çok alanda üstün her iki işlemciden ama i5?
Theread olayını ben pek sevmedğim için yazdım çünkü performansa bir etkisi olmuyor gibi(neredeyse)core i5'in threadı yetio demişinde i5de 4thread var i7 de 8thread
thread olayını qx9770 için diosan haklısın.
bende de sattım dediğin sistemin aynısı var alalı 1sene olcak gayet mutluyum açıkcası dx11 için daha 1-2sene gerek yok gbi, birde ii güzel i5 almışın ancak yeni çıkan işlemciler için herşei deiştirmek zorunda kalcaksın yine1366da o sorunun olmazdı yanılıomuyum
![]()