Quaresma'ya af yolda, Kıran'dan "U" dönüşü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sezon başından bu yana gönderilmesi gündemde olan ve takımda yer bulamayan Ricardo Quaresma için Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran açıklama yaptı. Sezon başında takımda görmek istemediklerini açıklayan Kıran, takımın üst üste aldığı mağlubiyetlerin ardından "U" dönüşü yaparak Quaresma'nın takıma kazandırılması gerektiğini söyledi.

quaresmaya_af_yolda_kirandan_u_donusu_1349708640.jpg

Anadolu Ajansı'na açıklama yapan Kıran;

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, sezon başında kadro dışı bırakılan Portekizli yıldız futbolcu Ricardo Quaresma'nın takıma katılması gerektiğini düşündüğünü söyledi.

Tamer Kıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başından beri Quaresma ile ilgili görüşmeleri kendisinin yaptığını belirterek, ''Maddi manevi bir orta yol bulmaya çalıştık. Defalarca hem kendisiyle, hem hocayla, hem de yönetim kuruluyla mutabakat arayışları içinde oldum.

Yüz yüze görüşmeler de yapıyoruz. Bu görüşmeler neticesinde Quaresma'nın gönülden kalıp oynamak istediğini gördüm. Eleştiri konusu olan disiplin tavırlarını revize ettiği fikrini taşıyorum.

10 gün önceki görüşmemizde ücretinden yaptığı 750 bin avroluk indirim, benim için feda demekti. Bence mali anlamda indirim yaptı. Artık hocayla son mütalaayı yapacağız'' ifadelerini kullandı.

''O üzerine düşen görevi yaptı, artık hocayla bu konuyu görüşeceğiz'' diyen Kıran, ''Quaresma'nın artık takıma katılması gerektiğini düşünüyorum. Aramızda olması hem Beşiktaş hem de kendisi için en doğrusu'' dedi.

-''Umarım kazanan Beşiktaş olur''-

Tamer Kıran, Samet Aybaba'nın, Quaresma'yı oynatabileceğine inandığını dile getirerek, ''Neticede kendisi sahanın içinden gelen, sahanın ruhunu bilen, yıllarını bu işe vermiş tecrübeli bir isim. Bu açıdan bir endişe taşımıyorum. Umarım kazanan Beşiktaş olur'' diye konuştu.

Samet Aybaba ile en kısa sürede görüşeceğini kaydeden Kıran, ''Antalya kampının öncesinde bu görüşmeyi yapacağız. Bu konuya çok emek verdim ve bir yere getirdim. Bu işin çözülmesi lazım. 10 gün içinde 3 görüşme yaptım ve bu işin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını diliyorum'' şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: HABER1903 & AA

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
En azından sahada adı yeter, rakip takıp önlem alır. Böyle rezil bir sonuçla mağlup olmayız.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Beşiktaş Yönetimi Quaresma'yı affetme ve Antalya kampına götürme kararı aldı

Kulüp binasında bugün Teknik direktör Samet Aybaba, Başkan Fikret Orman ve Futbol Komitesi'nden Tamer Kıran'ın yaptığı toplantıda; Quaresma konusu yeniden ele alındı ve milli takım arasındaki kampta Quaresma'nın da olması geriktiği kararı alındı.

Portekizli oyuncu bugün gittiği ülkesinden geri çağrılacak ve Antalya'da çarşamba günü başlayacak kampa davet edilecek.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21650743.asp

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
şu "affetme" işine de ayar oluyorum. adam suç mu işledi ki affetmişler? sözleşmesinin uygulanmasını istemek ne zamandır suç oldu? burda suçlu taraf varsa bjk yönetimidir.

hayırlı olsun beşiktaşa. geç de olsa doğru kararı aldılar.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın Portekizli yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma, yapılan bu açıklamaların ve basında yer alan haberlerin ardından HABER1903'e konuştu.

Quaresma, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"Bana bu konu hakkında henüz herhangi bir bilgi verilmedi. Ben Beşiktaş'a geri dönmeyi çok istiyorum. Beşiktaş taraftarını çok seviyorum ve kulübün beni aramasını bekliyorum." dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bu samet aybaba işi bilmiyor..bir futbolcuyu göndermek istiyorsan.en akıllı çözüm.onu 3-4 maç oynatmaktır.zaten kötü oynuyorsa taraftar tepkisini ortaya koyar.belkide iş sana bile kalmaz.taraftar gönderir o futbolcuyu.oynatmıyarak sadece o futbolcuyu ilahlaştırıyorlar.şimdi adama sormazlarmı.madem bir futbolcuya boyun eğecektiniz.Neden şimdiye kadar bekletiniz.ben bjk değilim ama.aykut 2 maç kaybetsin alexin faturasını ödicek.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
BjK iyi kiderken de bu yönetimden köy, Samet Aybaba 'dan da kasaba olmaz diyordum.
Yönetim vizyonsuz ama fazla gururlu, havalanmış.
Samet Aybaba ise iyi niyetli ancak 2012 yılında iyi niyetli olmanın bir getirisi yok.

Bu yönetim ve bu teknik ekip ile bu takım başarılı olmaz.
Her zaman her yerde söylerim. Fikret Ormanı sokak da göreyim yüzünede söylerim.

BjK tarihinin gelmiş geçmiş en vasat ve beceriksiz yönetim ekibisiniz diye.

Ben hala 3 kupa kazanmış bir basket takımı nasıl dağıtılır ve sıfırdan bir yapılanmaya gider orada kaldım.
Aptal bir sponsor bulamadıkları için Ergin Ataman'ın takımdan gittiği gün din kitap kalmamıştı bende:cursing:

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Denize düşen yılana sarılırmış:) ne olduda u dönüşü yaptınız