Quaresma'dan Beşiktaş açıklaması

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Porto forması altında sergilediği performansla yeniden adından söz ettiren Ricardo Quaresma, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a tepki gösterdi.

fft81_mf2103485.Jpeg


İSPANYA - Beşiktaş 'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, Başkan Fikret Orman’ın futbolundan çok aldığı parayı pek fazla kafasına takması nedeniyle siyah-beyazlı takımdan ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.

Ülkesinde açıklamalarda bulunan Portekizli yıldız, "Başkanın yıllık ücretimde ilk indirim isteğini kabul ettim. İkinci kez indirim isteyince baktım ki sonu gelmeyecek. Bunun üzerine kulüpten ayrılmaya karar verdim. Ayrılığın en büyük sorumlusu olarak başkanı gösterebilirim" dedi.

Porto'da olgunluk çağını yaşadığını belirten Quaresma, "Hayatında birçok hata yapmama rağmen Beşiktaş’a gittiğime asla pişman olmadım. Çünkü taraftarın sevgisini sürekli üzerimde hissettim" ifadelerini kullandı.

Portekiz ekibinde çıktığı 12 maçta 5 gol atan başarılı oyuncu, son olarak UEFA Avrupa Ligi rövanşında Sevilla karşısında takımının tek golünü kaydetti. Portekiz basını, Quaresma’nın futbol hayatının en parlak günlerini tekrar yaşamaya başladığını yazdı.

Mehmet ÇİFTÇİ (DHA)-KAYNAK
Orman'dan Quaresma itirafı

"2.5 MİLYON EURODAN 3 YILLIK SÖZLEŞME ÖNERDİM"

Siyah-beyazlı takımdan olaylı bir şekilde ayrılan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma için Orman, "Quaresma Porto'da golleri atıyor, herkes izliyor ama oynadığı takımdan yıllık 600-700 bin euro alıyor. Ben sezonluk 2.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme önermiştim, kabul etmedi. Daha ne verebilirdim ki? Oynadığı kulüpte 3 veya 4 yılda kazanacağı parayı bir sezonda kazanacaktı. Orada golleri atıyor herkes seyrediyor da bizde kaldığında o başarıyı gösterir miydi o da meçhul" ifadelerini kullandı.

KAYNAK
 

Lee Tai

Profesör
Katılım
16 Temmuz 2013
Mesajlar
1,539
Reaksiyon puanı
2
Puanları
36
2.5 milyon euro verse ne olucak , burdaki futbol bi garip , kimse futbolun derdinde değil , paranın derdinde. İdmanlara gelmezler , idmanlar bişeye benzemez , maçı iplemezler , son dakikaya kadar mücadele etmezler gelip ne yapicak orda futbolunu oynuyo.
 

lordare

Moderatör
Moderatör
Katılım
4 Eylül 2012
Mesajlar
3,059
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
1,784
Puanları
113
Quaresma oldukça kaliteli ve her lige alışabilen bir oyuncu ve ayrıca 2,5 milyon az bile drogbaya 10 milyon verildiğini varsayarsak. Beşiktaş yollayarak hata yaptı
 

michuozawa

Guru
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,604
Reaksiyon puanı
493
Puanları
83
geçeceksin bu işleri , quaresma'nın niye o ücreti aldığını bir sen anlamamışsın başkan orman..
 

Tükenir Kalem

Doçent
Katılım
25 Ocak 2014
Mesajlar
767
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Bir de ben :) Futbolla aram yok,niye öyle düşük ücret alıyor ?
 

M.Uzun

Profesör
Katılım
25 Eylül 2008
Mesajlar
1,056
Reaksiyon puanı
2
Puanları
38
adam on numara goller atıyor ki beşiktaştada derbi maçlarında hep ön planda olan bir futbolcuydu bir Galatasaraylı olarak gitmesine üzüldüm ki keşke biz alsaydık kesin iş yapardı şampiyonlar liginde %100 emindim ama portoda izlemekte güzel :)
 
Üst