Quaresma, Marsilya ile anlaştı

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş Kulübü'nün Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Marsilya ile anlaştı.

quaresma_marsilya_ile_anlasti_1354709855.jpg

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti tarafından kadroda düşünülmeyen Quaresma'nın Marsilya Kulübü ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Devre arasında Marsilya'ya transfer olması beklenen yıldız futbolcunun, Beşiktaş Kulübü yöneticileri ile Ocak ayı sonuna kadar alacakları konusunda görüşmelerini hızlandırdı. Beşiktaş yönetimi Quaresma'dan Ocak ayı sonuna kadar alacaklarında indirim isterken, yıldız futbolcu ile anlaşılması durumunda Quaresma'nın devre arasında Marsilya'ya gideceği gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Fikret Orman'dan Quaresma açıklaması

Bugün yaptığımız ''Quaresma Marsilya ile anlaştı'' haberinden sonra, Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman, HABER1903'e konuyla ilgili açıklama yaptı.

Orman, yaptığı açıklamada;

''Öncelikle altını çizmek istediğim bir konu var. Benim Beşiktaş Başkanı olarak kimse ile şahsi olarak alıp veremediğim bir konu yok. Marsilya Kulübü'nün Quaresma ile ilgilendiği ve oyuncunun da onların şartlarını kabul ettiği bilgisi bana geldi. Ancak Quaresma gitmek istiyorsa önce Beşiktaş kulübü ile anlaşması lazım. Biz kendisine Ocak ayına kadar olan alacaklarından indirim yapması halinde bu transfere sıcak bakacağımızı bildirdik. Şartlarımızı kabul ederse gidebilir. Benim için önce Beşiktaş'ın menfaatleri gelir. Kabul etmez ise verdiğimiz idman programlarını yapmaya devam eder.'' dedi

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

izmirdenbiradam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pek sanmıyorum Marsilyanın ilgileneceğini gidecekse katara gidecek gibi gözüküyor ya da ben böyle düşünüyorum.