"Quaresma defteri Beşiktaş için kapandı"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
NTV Spor'da % 100 Futbol programına konuk olan Fikret Orman, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Orman, Quaresma defterinin Beşiktaş için kapandığını ifade etti.

fkrtq7s_ADX8O.jpg

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman NTVSSPOR'da %100 futbola konuk oldu.

Başkan Fikret Orman, Quaresma defterinin Beşiktaş için kapandığını açıkladı.

Orman yaptığı açıklamada; "Quaresma 3 milyon Euro indirime gitmişti. Bugün tekrar bu parayı 3 milyon 750 bin Euro'ya çıkardı. Quaresma defteri Beşiktaş için kapanmıştır." dedi.

Başkan Orman, Quaresma ile ilgili; "Futbolcularla çok temas eden bir başkan değilim. Futbolcu teknik adamı tanıyacak. Onun patronu tekina adam. Beşiktaş'ta yabancı futbolcular kurallar gereği paralarını alıyor. Quaresma en yüksek ücretli oyuncumuz. Geçen sezon 30 maç oynamış ama 45 maç oynayan oyuncularımız var ve onun 10'da 1'i kadar maaş alıyor. Bu oyuncuların geçen sezondan alacakları varken sen o oyuncuya bütün alacaklarını verirsen takımdan verim alamazsın. Veli onun 10'da 1'i kadar maaş alıyor ve Avusturya milli takımı oyuncusu. "Az maaş alanları yukarı çıkaralım, yukarıdakileri biraz aşağı çekelim" istedik ve bunu futbolculara konuştuk. Ona da "biz bu paraları ödeyemiyoruz ve nereye gitmek istiyorsan gidebilirsindedik. Biz ona "ücretini istediğimiz gibi yapalım sözleşmeni uzatalım" dedik fakat bunu da kabul etmedi. Simao ve Ernst, bu öneriyi kabul etmedi ve yollarımızı ayırdık.

Quaresma, Tamer Kıran ile yaptığı toplantıda
"Takımda oynamak istiyorum ve 3 Milyon Euor'ya iniyorum" dedi. Tamer Kıran da toplantı sonrası bana geldi ve bunu söyledi. Ben de "bizim bir duruşumuz var ve bundan geri adım atmayız" dedim. Tamer Kıran ve Ahmet Nur Çebi biz bazı fedakarlık yapalım ve oyuncuyu kazanalım" dedi. Ben de "Tamam, benim için bir problem olmaz" dedim.

Daha sonra ise Quaresma tekrar "
ben 3.750 Milyon Euro istiyorum" demiş. Bu iş, çocuk oyuncağı mı? Bir gün indirim yaptım diyor, diğer gün aynı ücretimi istiyorum diyor. Bu nedenle Beşiktaş'ta Quaresma konusu kapanmıştır. Artık ayrı çalışacak. Bir sene düz koşu yapan oyuncu diğer sezon ne kadar maaş alabilir. Biz zarar görüyorsak o da zarar görüyor." dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903

[SDNTV]http://ntvmsnbc.mncdn.net/NtvSpor/e24cb6e2-975b-47b5-aca2-c97450f96bd8.flv[/SDNTV]

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bunlarda bu işi çözemediler gitti biri kapandı diyor diğeri açıyor

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Adam daha 2 gün önce taraftarı çok seviyorum, dönmeyi çok istiyorum diye açıklama yaptı. Yani böyle bir açıklamayı yapan kişi, takıma dönmek için uğraşan bir kişi, bu teklifin kabul edilmeyeceğini bile bile niye fiyat yükseltsin ki? Acayip bir şey.

Menajerler aklını çelip "sana muhtaçlar, istediğini verirler" falan mı dedi ki.

İnşallah Quaresma çıkıp konuşur da olayı anlarız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
q7 öldü deselerde inanmam
beşiktaştan sıkıldım bu sene biri elir q7 oynucak affedildi
sıcak gelişme q7 kampa geldi
ne kadar yalan yanlıs haber varsa bızım takımın sıtelerınde sıkıldım artık ne takımda ruh var ne de oyuncularda...
nereye kadar aldırma kartal aldırma diyecegiz?
takımın basına koyulan adamın ederi nedir ki yazık ya

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bence Q7 konuşursa yalan yanlış bilgiler verip ortalığı daha da karıştırabilir.
Samimiyetine kesinlikle inanmıyorum Q7 nin. O sebepten bu konunun kapatılması BjK 'ın hayrına olacaktır.

SincapHenry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu adam kaç kere geçen sezon kırmızı görüp takımını 10 kişi bıraktı. Bu yüzden kimse Q7'yi istemiyor.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bizim yöneticeleri Barca ya yollasan koskoca takımı küpe düşürtüp Messi yide kadro dışı bırakırlar.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Bu yönetimin hiçbir dediğine inanmıyorum. Takım küme düşmemeye oynayacak heralde bu sene.. Yazıklar olsun.. Yönetim istifa !

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu yönetimin hiçbir dediğine inanmıyorum. Takım küme düşmemeye oynayacak heralde bu sene.. Yazıklar olsun.. Yönetim istifa !

Bence haksızlık yapıyorsunuz yönetiminize.

Adam akşam her şeyi tek tek anlattı.Ve gayet samimiydi.

Beşiktaş'ın başına geldiğin de, Beşiktaş'ın bir sürü borcu vardı.İlk önce bunları hallettiler.

Ve Q7 hakkında çok haklı.10 da bir fiyatına maaş alan bir kişinin ücretini ödeyemezken, bilmem kaç milyon euro'luk maaşı mı ödeyecek?

Bu adil mi sence?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

Beşiktaş'ın başına geldiğin de, Beşiktaş'ın bir sürü borcu vardı.İlk önce bunları hallettiler.

Ve Q7 hakkında çok haklı.10 da bir fiyatına maaş alan bir kişinin ücretini ödeyemezken, bilmem kaç milyon euro'luk borcu mu ödeyecek?

Bu adil mi sence?

Bence adil olup olmaması önemli değil.

Q7, her durumda alacak o 3.7'yi.

Sadece düz koşu yapsa da alacak, çıkıp adam gibi maç yapsa da.

Madem ödemesi yapılacak, neden oynamasın ki?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bence adil olup olmaması önemli değil.

Q7, her durumda alacak o 3.7'yi.

Sadece düz koşu yapsa da alacak, çıkıp adam gibi maç yapsa da.

Madem ödemesi yapılacak, neden oynamasın ki?

Adam ilk önce indirim yapmadı.Sonra 3 milyon alayım, anlaşalım dedi.

Sonra 3,75 falan istedi.

Bu doğru mu sence?

Ve başkanın dediği gibi, hiç kimse kulüpten büyük değildir.Adam olsun!

Beni ilgilendirmez ama, yönetim gayet haklı.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

Sonra 3,75 falan istedi.

Bu doğru mu sence?

Biz işin arkasını görmüyoruz.

Medya ne gösteriyorsa onun üzerinden konuşuyoruz.

Ama bence Q7 da haksız değil.

Adam basit bir oyuncu değil bir kere.

Baksana bi kariyerine;

hsB6z.jpg

Bu kariyere, bir türkün ulaştığını düşünsene?

3.7'den düşük oynar mı vicdanınla söyle.

Sen oynar mısın?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124

Ve Q7 hakkında çok haklı.10 da bir fiyatına maaş alan bir kişinin ücretini ödeyemezken, bilmem kaç milyon euro'luk maaşı mı ödeyecek?

Bu adil mi sence?

Sonra 3,75 falan istedi.

Bu doğru mu sence?

Haklı falan değil. Adam 3 milyona düştüğünde niye oynatmadılar? Fener'den 3 yerken akılları neredeydi? Sen fenerden 3 yicen sonra gel bakalım quaresma dicen.. Yok öyle. Q7 haklı kardeşim.

Başkan diyo ki Veli Kavlak Avusturya milli takımında oynuyor ama quaresmanın 10'da 1'i para alıyor... Quaresma'yı kıyasladığı adama bakar mısınız? Veli :D Zuhahaha

Bu adam bir şeyden anlamıyor. Ben de çıkıp TV'ye bir şeyler anlatsam beni haklı bulursunuz. Q7 çıksın konuşsun onu haklı bulursunuz.. Zaten adama basına konuşma yasağı koymuşlar..

Bırak git yönetim !!

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Şu tespiti çok doğru yalnız; "Katar öncesi bir nokta mı Türkiye? Beşiktaş en azından olmayacak artık."

Bu yönetime laf söyleyen sabırsız beşiktaş tarafarı, Demirören'i mi özledi acaba?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
269151_353969704695838_997319959_n.jpg

Quaresma bunu yapma

Quaresma şunu yapma

Quaresma Takımı böldün
Quaresma içki içiyosun
Quaresma çok para alıyorsun
Quaresma Şımarıksın
Quaresma Medyanın karşısına çıkma
Quaresma 5 Saat idmana çık
Quaresma Paf takımla çalış
Quaresma bizden habersiz şunu yapma
Quaresma İndirim yap, Yapmasan kadroda kalma
Quaresma senin paranıda veriyoruz, Seni oynatmıyoruzda

Evet Sen Quaresmanın Yerinde olsan ne yaparsın ? Duygusal düşünmeden cevap verin ! Afederseniz ama bu adam Köle mi ?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş' ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, menejeri Mendes' le konuşup ücretini 3 milyon Euro' ya indirmeye karar vermişti. Fakat Q7' nin ücretini tekrar yükselttiği söylenmiş ve kendisiyle ipler koparılmıştı. Yarın ülkesinden dönecek olan Quaresma, tekrar yönetimle masaya oturacak. Bu sefer de anlaşma sağlayamazsa tıpkı Alex de Souza gibi kamuoyunu bilgilendirici bir basın toplantısı düzenleyecek.

Fikret Orman’ın açıklamalarına karşılık kendisini savunmak isteyen Quaresma’nın kaderi pazartesi günü tam anlamıyla netlik kazanacak.

Kaynak: Kartalbakisi.com

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Fanatik'in haberine pek güven olmaz.

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
*Uyanık herif 3.750.000.- euro parayı veren kulüp bulamadığı için beşiktaş tan ayrılamıyor. Oynamasa da bu parayı almak işine geliyor.

*Beşiktaşı bugünlere getiren Y.D. vicdanı rahat uyuyabiliyormu??? Yoksa BJK den alacağı senetleri vadesinde tahsil edip edemeyeceğinimi kara kara düşünüyor???

*Bu arada bağımsız denetim kuruluşunun hesaplar üzerindeki kontrol ve denetimi ne oldu. Bariz hatalar varsa sorumluları kimse dava edilsin ve verdikleri zarar tazmin edilsin.