Quaresma, Aslan oluyor

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
AMK yazdı başkan doğruladı

Kocaeli’nde yayınlanan yerel bir gazetenin her yıl düzenlediği “Doruktakiler” değerlendirmesinde, ”Yılın İşadamı” ödülü verilen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, törenden sonra G.Saray’ın transfer gündemini değerlendirdi.

İlk kez AMK’nın duyurduğu Quaresma – Galatasaray flörtünü doğrulayan Ünal Aysal yıldız futbolcunun gündemlerinde olduğunu itiraf etti.
Konu ile alakalı çalışmaların sürdüğünü belirten Aysal, Quaresma’nın futbol kalitesine değinirken, bu konudaki çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Öte yandan Ünal Aysal Alper Potuk’la ilgili olarak ise, ”Alper konusunda çözülmeyecek bir sorun yok ortada. Sadece şu ligler bitsin, biz başkanlar olarak oturup karşılıklı konuşup, bunun göbeğini keseriz. Quaresma ile ilgili böyle bir imkan var, doğru. Ama henüz bizim masaya yatırdığımız bir konu değil. Oturup konuşmamız lazım.” diye konuştu.

Kaynak!

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu adam takım oyunu oynamıyor.drogba bile o yaşına rağmen kaptırdığı topu koşup ceza sahamızın önünde geri alıyorsa bu adam alınmaz.adamsın drogba ! :D gerçi drogbayla bu da kıyas edilir mi? saçmaladım. ♥drogba♥

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu adam takım oyunu oynamıyor.drogba bile o yaşına rağmen kaptırdığı topu koşup ceza sahamızın önünde geri alıyorsa bu adam alınmaz.adamsın drogba ! :D gerçi drogbayla bu da kıyas edilir mi? saçmaladım. ♥drogba♥
? Querasma'mı topu kaptırdımı koşmuyor ? Querasma topu kaybettiği an direk defansa kadar geri gelip alıyor tek başına oynuyor evet ama bu liğin üstünde bir oyuncu galatasarayı taşır drogba ile queresma karşılaştırman hata mevkileri farklı.

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
çok yanlış bir transfer olur kaliteli oyuncu ama hiçbi teknik adam bunu adam edemedi

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Q7 mi para için oynamaz ? Adamı gözünüzde büyütmeyin lütfen BJK'nin yaşadığı mali kriz sonucunda BJK'nin teklif ettiği ücreti kabul etmedi.Fernandes kabul etti oynadı.Kabul etmediği için oynayamadı,bence yollanması BJK adına hayırlıydı.

Bir Beşiktaş'lı olarak o süreci en yakın takip edenlerden biriyim! Saçma sapan Fotomaç, Fanatik, Milliyet, Hürriyet haberleriyle de değil!
Ne Fernandes ne Almeida tek kuruş indirim yapmadılar! Daha doğrusu takımda indirim yapan oyuncu sayısı bir iki tane, kabak Quaresma'ya patladı. Üstelil Quaresma ücretinde indirime gittiği halde onu göndermeyi kafaya koymuş olan yönetim bunu kabul etmedi...

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ben şahsen kesinlikle istemiyordum Q7 yi BJK'de
Adam koşmuyordu ve çok bencil top oynuyordu.

Nedense bu Portekizli oyuncuların alayı sıkıntılı..

Dünya futbolunda diğer Portekizli oyuncuları düşünüyorum, onlarda işler kötüye gittiği zaman felan halde arıza yapan yapıları var. ( Nani, C.Ronaldo, Cuentrao )

Kaldıki Cimbomun bu Q7 ye hiç mi hiç ihtiyacı yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet quaresma Galatasaraya faydalı olur ama zararının daha çok olacağını düşünüyorum. Bu yaşına gelip halen akıllanmadıysa düzelmesini beklemeyin

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
1 sene opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık imzalandığı söylentileri dolaşıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Quaresma Beşiktaşta iken oynadığı en büyük maç Galatasaray maçı oldu. Gelsin bize, Real Madridlerle oynasın da futbol aşkı yeniden canlansın. :)

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
gelsin bırazda orayı karıstırsın :D :D iyi olur :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Quaresma gündemde yok!

tsn_haber_detay.asp

Transfer döneminde Galatasaray ile adı anılan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma konusunda sarı-kırmızılı takımın tavrı olumsuz oldu.

Geçtiğimiz hafta içinde Galatasaray'a menajerler aracılığıyla önerilen eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma'nın adı kabul görmedi. Sarı-kırmızılı yöneticilere menajerlerin "Size Quaresma'yı getirelim" teklifi, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e iletildi.

Terim'in Quaresma'ya ihtiyacının olmadığını belirttiği ve bu ismi veto ettiği öğrenildi. Böylece Galatasaray'da Quaresma konusu kapandı.

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=12079