Quake Live Keyfi Başlıyor

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
id Software, tamamen tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz ücretsiz bir Quake deneyimi için son cilayı atıyor. Katılmak için gerekli bağlantı burada.

Tamamen ücretsiz ve kurulum yapmaksızın web tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz Quake Live'da son viraja girildi.

Oyunu test etmek ve Quake Live keyfini herkesten önce yaşamak için, id Software'in açtığı beta test başvurularına QuakeLive.com'un sağ alt kısmında yer alan satıra e-posta adresinizi yazarak katılabilirsiniz.

İnternet Yokken de Oynayın

Şimdilik yalnızca Windows üzerinde çalışan Quake Live'ın pratik amaçlı bir de çevrimdışı bot'ları bulunacak. Mac ve Linux kullanıcılarının ne zaman Quake Live keyfine kavuşacağı ise şimdilik bilinmiyor.
quakelive-beta1233854589.jpg
:: Quake Live beta testine katıldınız mı?

Bilgi İçin : Quake Live
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Offffffff işte budur yaa!!

Efsane oyun Quake'in bir bombası daha...

Ben zaten Quake 3 hastasıyım, sitedeki videolara baktım, muhteşem....İçim kıpraştı hemen Quake 3 arena yı kurup oynayacağım :D

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kapalı beta testlerine davetiye gelmişti oynamıştım uzun süre. Tarayıcı üzerinden bu kadar sağlam oynatmak gerçekten büyük başarı.

orionuke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vay anam vaay...

Yalnız mailler bazen kabul olmayabiliyor, kabul olan biri buraya mail adresini yazsa ne güzel olur. :D