Soru Qr kod hafızaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kozmix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kozmix

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Qr kodlar maximum 5 mb fotoğraf saklayabiliyorlar .
Yıllardır bu kapasiteyi artırmak için bir çalışma yapmadılar .
Sizce gelecekte bu saklama kapasitesini artırmak için bir çalışma yaparlar mı ?

Çözüm
Fotoğrafları whatsapp üzerinden HD seçeneği kapalı olacak şekilde bir arkadaşınıza yollayın. Sonra o fotoğrafları whatsapp üzerinden tek tek indirin. Boyutları düşer. Kalite de düşer ama telefonda belli olmaz. Bilgisayarda yada zoom yaparken belli olur. Bunu denerseniz 10-20 fotoğraf 5 mb altında olacaktır diye tahmin ediyorum.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,901
QR kod'da fotograflarını mı saklayacaksın?

kozmix

Asistan
Reaksiyon puanı
76
QR kod'da fotograflarını mı saklayacaksın?
Hayır ya sadece 10 20 tane fotoğraf saklasam yetecek , kişiye özel bir kolye yaptıracağım ve qr kodu okutunca bu 20 fotoğraf karşıma çıkması lazım ama 1 qr koda sadece 5 mb fotoğraf sığıyor ve bu 1 fotoğraf bile etmiyor . İleride bunun hakkında bir çalışma yaparlar mı onu sormuştum . Başka bir çözüm önetiniz varsa söyleyebilirsiniz

Hrz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Fotoğrafları whatsapp üzerinden HD seçeneği kapalı olacak şekilde bir arkadaşınıza yollayın. Sonra o fotoğrafları whatsapp üzerinden tek tek indirin. Boyutları düşer. Kalite de düşer ama telefonda belli olmaz. Bilgisayarda yada zoom yaparken belli olur. Bunu denerseniz 10-20 fotoğraf 5 mb altında olacaktır diye tahmin ediyorum.

Çözüm

kozmix

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Teşekkürler