puwaders.b!ml ve cheat_engine_bundleinstaller

elcunq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim bu iki istenmeyen uygulamayı windows defender buluyor ancak bir şey yapamıyor. Ben de birkaç tane adware cleaner kurdum tarattım birkaç kere. Ancak onlar bunları göremedi. Puwaders javayı, Bundleinstaller de cheat engineyi etkiliyor ama bilgisayarımda cheat enginge yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Edit: Avast kurdum taradım bunlar gözükmüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim bu iki istenmeyen uygulamayı windows defender buluyor ancak bir şey yapamıyor. Ben de birkaç tane adware cleaner kurdum tarattım birkaç kere. Ancak onlar bunları göremedi. Puwaders javayı, Bundleinstaller de cheat engineyi etkiliyor ama bilgisayarımda cheat enginge yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
ss i kaydedip bulamamıştım

Ekli dosyalar

• Ek Açıklama 2020-07-16 105747.png
    Ek Açıklama 2020-07-16 105747.png
    17.1 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:

mrsdytech

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Mesaj otomatik birleştirildi:

ss i kaydedip bulamamıştım
Kardeşim aynı sorunu daha önce yaşadım boşver izin ver geç. 4 tane antivirüse tarattım hiçbiri birsey bulamadı. Cheat Engine kurduysan gelir o.