PUK kodu öğrenme?

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Tamam arkadaşlar kasmayın... Puk kodu ogrenmek ısteyen bırı sanırım sımkartı yanındadır.. :) Ee buraya bakıorsa puk bılgısı ıcın zaten ınternettedır demektır.. Ozaman benden sıze br kıyak.. Turkcell ıcın tabı ..
http://www.turkcell.com.tr/_layouts/TurkcellWeb.Sharepoint/PukBilgisi.aspx

Bıraz arastırdım dıger operator ıcın...

Avea:
PUK1/PUK2 kodunuza hattınızdan wap.avea.com wap sayfamızdan veya interaktif kullanıcı adı ve şifrenizle www.avea.com.tr /Online İşlemler internet adresimizden giriş yaparak ulaşabilirsiniz.
Ayrıca Avea Müşteri Hizmetleri’ne Avea hattınız ile 500, sabit hat ya da diğer operatörlerden 444 1 500 Sesli Yanıt Sistemi üzerinden ulaşarak da PUK bilgilerinize ulaşabilirsiniz. İnteraktif şifreniz olmaması halinde güvenlik teyidinden geçerek PUK bilgilerinizi alabilirsiniz.

Vodafone:
- Sesli Yanıt Self Servis (7000),
- Web (Online Self Servis),
- Vodafone Cep Merkezleri’ne başvurarak ya da,
- Vodafone hattınızdan 542’yi; diğer operatör ve sabit hatlardan 4440542’yi arayarak müşteri hizmetlerimize ulaşabilirsiniz.

guvenay1966

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
arkadaş googleye punk yaz sim kartının no sunu soruyor siteye bir bak hat sahibinin tc veya sim kart no suyla 2 secenek var punk kopyala googleye yapıştır

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Bayilerden öğrenebilirsiniz arkadaşlar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:hammer::scared:slm benim arkadaşim bi sim kartı bulmuş sim ve puk kodunu bilmiyo kartı açmak istiyo biri bana yardım etsin yoksa ben arkadaşımı öldürecem ona neyse elalemin kartıdan:scared:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
:hammer::scared:slm benim arkadaşim bi sim kartı bulmuş sim ve puk kodunu bilmiyo kartı açmak istiyo biri bana yardım etsin yoksa ben arkadaşımı öldürecem ona neyse elalemin kartıdan:scared:

Bu karti arkadasin degil de sen bulmus olmayasin? Her neyse.. kart kendisine ait olmadigina göre yardimi unut.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
puk konu 10 defa yanlış girildi ne yapmam lazım acil yardım lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bana acıl puk kodu lazım tlf benim adıma kayıtlı degil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avea jet şifreyi hattım yanımda degilken nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz

crazymurat34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hat sahibi alabilir. Başka türlü ancak evde o puk kodunu bulmanız gerekir.