PubgLite Kurulum Hatası

MyLifeFreedom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Pubg Lite Kuruyorum Launcher dan Baslat dedıgımde Microsoft Visual C ++ 2015 programı yüklü değil diyor aslında yüklü tamam dedıgımde UNSTALL cıkıyor yuklu oldugu ıcın sıl dıyorum yenıden yuklemek ıcın bu sefer ıkıncı adımda msvcp140.dll yüklü değil diyor aslında hem oyun klasorunde hemde system de yüklü tamam dıyorum tekrardan baslat dedıgımde Microsoft Visual C ++ 2015 yüklü değil diyor sılmıstım tekrar yukluyorum bu sefer ıkıncı adımda tekrardan msvcp140.dll cıkıyor yuklu degıl dıyor bılgısayarımda yuklu oldugu halde yuklu degıl dıyıp oyuna gıremıyorum konu hakkında destegınızı rica ediyorum. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lutfen Yardım Edermısınız ?

Son düzenleme:

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Pubg Lite Kuruyorum Launcher dan Baslat dedıgımde Microsoft Visual C ++ 2015 programı yüklü değil diyor aslında yüklü tamam dedıgımde UNSTALL cıkıyor yuklu oldugu ıcın sıl dıyorum yenıden yuklemek ıcın bu sefer ıkıncı adımda msvcp140.dll yüklü değil diyor aslında hem oyun klasorunde hemde system de yüklü tamam dıyorum tekrardan baslat dedıgımde Microsoft Visual C ++ 2015 yüklü değil diyor sılmıstım tekrar yukluyorum bu sefer ıkıncı adımda tekrardan msvcp140.dll cıkıyor yuklu degıl dıyor bılgısayarımda yuklu oldugu halde yuklu degıl dıyıp oyuna gıremıyorum konu hakkında destegınızı rica ediyorum. Teşekkürler.

Lutfen Yardım Edermısınız ?
Bunu indirip tekrardan dener misiniz?

MyLifeFreedom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
pubglite mı yoksa Microsoft Visual C ++ 2015 programınımı wındows 7 kullanıyorum ondan yapmısolabılırmı acaba ve 1 ay once felan kurmustum aynı sorunu yasamıstım sıldım yenıden yukledım aynı sorunu yasadım ama setup ındırmedım tekrardan setupındırıp oyunu kurım o zmn aynı sorunu yasarsam yazarım buraya

Evt sıldım yenıden setup ındırdım yenıden yukledım ama gene aynı sorun devam edıyor.

sımdı burda unstall dıyorum sılıyorum aşşağıdakı hatayı verıyor yenıden baslat dıyorum sıldıgım Microsoft Visual C ++ 2015 programını otomatık yukluyor ıkıncı asamaya gecınce assadakı hatayı verıyor bu boyle basa sarıp aynı hatalarıu verıyor Microsoft Visual C ++ 2015 programını sılıp yenden yujklesemde hıc bırsey anlamadım bundan valla yardımcı olabılırsenız ıyı olur tesekkurler.

Ekli dosyalar

• Launcherdan Başlat Diyorum..png
    Launcherdan Başlat Diyorum..png
    479.8 KB · Görüntüleme: 143
  • Bu Programı Yukle dıyor.png
    Bu Programı Yukle dıyor.png
    6.4 KB · Görüntüleme: 110
  • yüklü zaten.png
    yüklü zaten.png
    58.1 KB · Görüntüleme: 109
  • 1592836412420.png
    1592836412420.png
    343 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
pubglite mı yoksa Microsoft Visual C ++ 2015 programınımı wındows 7 kullanıyorum ondan yapmısolabılırmı acaba ve 1 ay once felan kurmustum aynı sorunu yasamıstım sıldım yenıden yukledım aynı sorunu yasadım ama setup ındırmedım tekrardan setupındırıp oyunu kurım o zmn aynı sorunu yasarsam yazarım buraya

Evt sıldım yenıden setup ındırdım yenıden yukledım ama gene aynı sorun devam edıyor.

sımdı burda unstall dıyorum sılıyorum aşşağıdakı hatayı verıyor yenıden baslat dıyorum sıldıgım Microsoft Visual C ++ 2015 programını otomatık yukluyor ıkıncı asamaya gecınce assadakı hatayı verıyor bu boyle basa sarıp aynı hatalarıu verıyor Microsoft Visual C ++ 2015 programını sılıp yenden yujklesemde hıc bırsey anlamadım bundan valla yardımcı olabılırsenız ıyı olur tesekkurler.
Bilgisayarının güncellemeleri tam mı?

CMD'yi yönetici olarak çalıştırınız.
“sfc/scannow” yazıp enterlayın.
Bu işlem bozuk dosyaları arayacak ve onaracaktır. Bu işlem msvcp140.dll dosyasının Microsoft tarafından sunulan bir kopyasını sağlayacağı için oldukça güvenilir.

Kaynak: ShiftDelete.Net

Son düzenleme:

MyLifeFreedom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
CMD yı yaptım sımdı bılgısayar guncellemelerını yapıyorum otomatık bılıyordum yapmamıs ınsallah olur guncellestırmeler bıtsın tekrar denıcem donucem sıze olumlu veya olumsuz ınsallah olur.

MyLifeFreedom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yok dostum olmuyor olmıcak sanırım neyse sılıyorum sagol yardımların ıcın konuyu kapatabılırız tesekkurler.

MyLifeFreedom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yenıden ındırdımyenıden kurdumherseyı yaptım olmuyor