Sistem ne?pubg mobilede video çekerken ısı 78'lere çıkabiliyor yardım edermisiniz?
sistem windows 10 ekran kartı amd radeon hd 6750 4850 mb vram işlemci amd six core 6300 anakart gigabyte.Sistem ne?
Macun yeni mi?
Bilgisayar temiz mi?
Virüs var mı?
Parçalar da problem var mı?
Darboğaz var mı?
Sorulabilecek sorular bunlar.
Parçalar konusunda bilgim yok. @niyazi5859 belki anlarsın.sistem windows 10 ekran kartı amd radeon hd 6750 4850 mb vram işlemci amd six core 6300 anakart gigabyte.
macun yeni
bilgisayar temiz
virüs yok
parçalarda problem yok
darboğaz yok
hepsi bukadardı
Hocam baya baktım ama hd 6750 1gb var nasıl 4gb sizin kisistem windows 10 ekran kartı amd radeon hd 6750 4850 mb vram işlemci amd six core 6300 anakart gigabyte.
macun yeni
bilgisayar temiz
virüs yok
parçalarda problem yok
darboğaz yok
hepsi bukadardı
bilmiyorumHocam baya baktım ama hd 6750 1gb var nasıl 4gb sizin ki
Hocam eminsiniz değil mi ekran kartınız 4gb mıbilmiyorum
Acaba arkadaş yapmasını biliyor mu ? Bazı sahte satıcılar 4gb olarak gösterebiliyor@niyazi5859, Paylaşımlı vramdir
Biliyorum hocam neyse arkadaşın sistemi kaç yıllık acaba onun da etkisi olabilir bu arada profile gelsene efe
sizin e.kartı vraminiz 1gb o ram den alınan vram o başka birşey 3850 olan4850 işte
O başka bir şey sizin vram 1gb sisteminiz kaç yıllık4850 işte
sanırım 2 ben bunu 2. el aldımO başka bir şey sizin vram 1gb sisteminiz kaç yıllık
bu arada PC alıcam 10.000 tlye kadar bütçem var nedir öneriniz??O başka bir şey sizin vram 1gb sisteminiz kaç yıllık