Pubg Mobile çok hassas bu konularda. Almayın derim. Ban yeme olasılığınız olabilir.Merhaba. Pubg mobilede Midasbuydan Brezilyaya geçdikde uc fiyatları yarı yarıya düşüyor. Ordan uc nasıl alındığını bilen varmı? Yada başka ucuz Uc satılan bir yer?
Eğer harcayacaksa max 200 tl harcarsin bir oyuna. Daha fazla harcanmaz bence vDostum alacaksan bynogame gibi bilindik sitelerden al ve sana ufak bir tavsiye oyun içi harcamalara para verme 1-2 skin alacağım diye boş yere para harcama bir gün pişman olursun tabii senin kararın ama aklında bulunsun
Ve oyunlara hiç para yatırmamış ben.Eğer harcayacaksa max 200 tl harcarsin bir oyuna. Daha fazla harcanmaz bence v
Para onun parası karışmak haddimize değil ama ben de 4-5 yıl önce çocukluk işte annemden babamdan aldığım harçlıkları biriktire biriktire 300-400 tl yatırmıştım .d onun yerine tanesi 10-15 tl den 1-2 oyun almaya daha sıcak bakıyorum artıkEğer harcayacaksa max 200 tl harcarsin bir oyuna. Daha fazla harcanmaz bence v
Gider 60 tl ye bi royal pass alirim. O kadar. Zaten her şey oradaVe oyunlara hiç para yatırmamış ben.
Steam indirimlerinde düzenli olarak max. 50 TL hoşuma giden oyun olursa alıyorum bu sefer biraz bütçeyi arttıracağım hazır yerel fiyatlandırma gelmişken forza 4 almayı düşünüyorum sistemim kaldırmaz ama en kötü gider bir internet kafede oynarım şu virüs azalırsaVe oyunlara hiç para yatırmamış ben.
Bunu yaptiginda babanın tepkisi ne oldu? Acaba tahmin ettigim şey mi?Para onun parası karışmak haddimize değil ama ben de 4-5 yıl önce çocukluk işte annemden babamdan aldığım harçlıkları biriktire biriktire 300-400 tl yatırmıştım .d onun yerine tanesi 10-15 tl den 1-2 oyun almaya daha sıcak bakıyorum artık
Bilmiyor ki : DBunu yaptiginda babanın tepkisi ne oldu? Acaba tahmin ettigim şey mi?![]()
ne güzelBilmiyor ki : D
Ama artık steam indirimlerinde oyun aldığımı söylüyorum hatta bazen o kendisi teklif ediyor oyun almayı eskiden oyunlara karşı pek sıcak bakmazdı da alıştı artık
Midasbuy resmi satıcı orda ban riski yok diye biliyorumPubg Mobile çok hassas bu konularda. Almayın derim. Ban yeme olasılığınız olabilir.
Fiyatları kontrol ediyorum.Dostum alacaksan bynogame gibi bilindik sitelerden al ve sana ufak bir tavsiye oyun içi harcamalara para verme 1-2 skin alacağım diye boş yere para harcama bir gün pişman olursun tabii senin kararın ama aklında bulunsun
Başka sunucudan ban yeme şansınız olabilir.Midasbuy resmi satıcı orda ban riski yok diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatları kontrol ediyorum.