Pubg mobile UC

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M.C.D
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.C.D

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Merhaba. Pubg mobilede Midasbuydan Brezilyaya geçdikde uc fiyatları yarı yarıya düşüyor. Ordan uc nasıl alındığını bilen varmı? Yada başka ucuz Uc satılan bir yer?

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Merhaba. Pubg mobilede Midasbuydan Brezilyaya geçdikde uc fiyatları yarı yarıya düşüyor. Ordan uc nasıl alındığını bilen varmı? Yada başka ucuz Uc satılan bir yer?
Pubg Mobile çok hassas bu konularda. Almayın derim. Ban yeme olasılığınız olabilir.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Dostum alacaksan bynogame gibi bilindik sitelerden al ve sana ufak bir tavsiye oyun içi harcamalara para verme 1-2 skin alacağım diye boş yere para harcama bir gün pişman olursun tabii senin kararın ama aklında bulunsun
Eğer harcayacaksa max 200 tl harcarsin bir oyuna. Daha fazla harcanmaz bence v

selimaksungur1

Doçent
Reaksiyon puanı
689
Eğer harcayacaksa max 200 tl harcarsin bir oyuna. Daha fazla harcanmaz bence v
Para onun parası karışmak haddimize değil ama ben de 4-5 yıl önce çocukluk işte annemden babamdan aldığım harçlıkları biriktire biriktire 300-400 tl yatırmıştım .d onun yerine tanesi 10-15 tl den 1-2 oyun almaya daha sıcak bakıyorum artık

selimaksungur1

Doçent
Reaksiyon puanı
689
Ve oyunlara hiç para yatırmamış ben.
Steam indirimlerinde düzenli olarak max. 50 TL hoşuma giden oyun olursa alıyorum bu sefer biraz bütçeyi arttıracağım hazır yerel fiyatlandırma gelmişken forza 4 almayı düşünüyorum sistemim kaldırmaz ama en kötü gider bir internet kafede oynarım şu virüs azalırsa

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Para onun parası karışmak haddimize değil ama ben de 4-5 yıl önce çocukluk işte annemden babamdan aldığım harçlıkları biriktire biriktire 300-400 tl yatırmıştım .d onun yerine tanesi 10-15 tl den 1-2 oyun almaya daha sıcak bakıyorum artık
Bunu yaptiginda babanın tepkisi ne oldu? Acaba tahmin ettigim şey mi? :D

selimaksungur1

Doçent
Reaksiyon puanı
689
Bunu yaptiginda babanın tepkisi ne oldu? Acaba tahmin ettigim şey mi? :D
Bilmiyor ki : D
Ama artık steam indirimlerinde oyun aldığımı söylüyorum hatta bazen o kendisi teklif ediyor oyun almayı eskiden oyunlara karşı pek sıcak bakmazdı da alıştı artık

M.C.D

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Pubg Mobile çok hassas bu konularda. Almayın derim. Ban yeme olasılığınız olabilir.
Midasbuy resmi satıcı orda ban riski yok diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum alacaksan bynogame gibi bilindik sitelerden al ve sana ufak bir tavsiye oyun içi harcamalara para verme 1-2 skin alacağım diye boş yere para harcama bir gün pişman olursun tabii senin kararın ama aklında bulunsun
Fiyatları kontrol ediyorum.

Eylül.09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Abi ban ile ilgili açıklama yapmıştı PUBG, satın alımlar yetkisiz yerlerde ihlal verilecek veya süresiz kapanacak öyle bir şeydi. Almayın pubg'nin satıcısı olmayan yerlerden