pubg mobile oyun donuyor pc reset atıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iko53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iko53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar geçen hafta sinerjiden pc topladım makinenin oyun perfonmansı genel olarak iyi pubgnin orjinal oyununda ultra ayarlada 70 fps alıyorum kalite biraz düşürdümmü 100 ü geçiyor fps neyse cs go dada sorun yok yanlız pubg mobile da oyun önce takılma yapıyor sonrasında ise görüntü donuyor daha sonra pc kendini resetliyor yada ben reset tuşuna basıyorum çünkü pc kitleniyor hiç bir tuş çalışmıyor windows 10 pro yüklü diğer oyunlarda hiç sorun yok eğer burda bir çözüm bulamassam windows 7 yüklicem bu win10 dan memnun değilim sistem özellikleri : ryzen5 2500x, rx 590 8 gb , xpg 256 gb m2 ssd , 8 gb ram , Gigabyte AX370M anakart

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
PUBG mobile sorunlu bir oyun bunun nedeni de emülatör kullanması. Kasmalar, donmalar, buglar çok fazla. Hem zaten elinizdeki işlemci Windows 7 için uyumlu değil.

iko53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
PUBG mobile sorunlu bir oyun bunun nedeni de emülatör kullanması. Kasmalar, donmalar, buglar çok fazla. Hem zaten elinizdeki işlemci Windows 7 için uyumlu değil.
ESKİ pc im bundan daha kötüydü ama böyle kendi kendine reset atmak gibi huyu yoktu bu yenisinde neden böyle oluyor

lHGl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Tavsiyem öncelikle Win10 Home versiyonu yüklemeniz yükledikten sonra özellikle ekran kartı driverinın son sürümünü yüklemeniz ve win10 da bi kaç ayar var win10 hızlandırma diye aratırsanız çıkacaktır, ayrıca msconfigden başlangıçta çalışan programları gereksiz olanları devre dışı bırakınız sistemi stabil bir şekilde kullanınız. Bu arada psu markası ve w nedir?

MrKadir

Profesör
Reaksiyon puanı
371
Reset genellikle psu kaynaklı oluyor.Psu nedir ?

iko53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar şöyle söylim pc cs go orjinal pubg vs gibi oyun oynarken yağ gibi akıyo sorun olmuyo ama ne zmn video izlemeye kalksam veya film veya pubgnin mobile versiyonunu oynasam pc kitleniyor hiç bir şey çalışmıyor reset atmak zorunda kalıyorum win10 ilk defa kullanıyorum pc topladıktan sonra satın aldığım yer win10 pro kurulu vermişti bende üşendim format atmaya üstüne devam ettim oyunları vs yükledim win10da yapmam gereken bir ayar var mı kafayı yicem bi durum daha var pc yi aldığım yer topladı gönderdi tabi haliyle kargoyla geldi ve işlemcimin pinlerini yamultarak getirdi kargocu sağolsun geri götürdüm pc yi biraz bekledim ve bana işllemciyi değiştirdiklerini söylediler ve orda denedik aldım geldim eve bu kitlenmesi işlemci kaynaklımı? işlemci kaynaklı olsa oyun oynarken neden kitlenmiyor psu sormuşunuz psu 750 wat sharkon marka

MrKadir

Profesör
Reaksiyon puanı
371
Windows ve driverlar guncel mi ?