receptspnrs
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Nvidia GeForce 410m 3Gb
İ5-2430M İşlemci
4GB Ram
İ5-2430M İşlemci
4GB Ram
Son düzenleyen moderatör:
Peki hocam
- 5-)Konular doğru kategori içerisinde açılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.
6-) Mesaj içeriğinin tamamı ya da tamamına yakın bir bölümü büyük/kalın harflerle ve/veya renkli yazılmamalıdır. Mesajlarda gereğinden fazla ifade -kullanmanız o konuyu kirleteceğinden dolayı önermiyoruz.- Forum Kuralları
Hocam liteyi indrdim bügün az önce pcyi açarken mavi ekranla karşılaştım geri sildimRam biraz sıkıntı açabilir ama diğerlerinde bir sıkıntı olacağını sanmam. PUBG en az 8 gb istiyo zaten. Lite oynatabilir ama. Doğru ayarlama yaparsan neden olmasın.
çok yardımcı oldun tşkAçıp oynatacaktır.
pubg lite oynanmaz mobile belki ama çok kasarRam biraz sıkıntı açabilir ama diğerlerinde bir sıkıntı olacağını sanmam. PUBG en az 8 gb istiyo zaten. Lite oynatabilir ama. Doğru ayarlama yaparsan neden olmasın.
pardon ekran kartını intel grapichs sandım ama hala kararsızım biraz da internetle alakalı mobile oynatır ama lite oynatmaz bencepubg lite oynanmaz mobile belki ama çok kasar
lite oynattı kardeşimde pc mavi ekran verdipardon ekran kartını intel grapichs sandım ama hala kararsızım biraz da internetle alakalı mobile oynatır ama lite oynatmaz bence