Bende de sıfırlandı. Abim Pubg oynamamı istemeyip play games in ayarlarından sıfırladı galiba bende sıfırdan başlayıp devam ettim.Kardeşim dün akşam saatlerinde senin sorununun aynısını yaşadım hesap var ama Facebook la giriş yaptığımda yeni hesap açtırıyor ne durumdasın halledebildinmi
Halledemedim knk sadece facebook ve telefona bağlıydı. telefondan da girince hata veriyorKardeşim dün akşam saatlerinde senin sorununun aynısını yaşadım hesap var ama Facebook la giriş yaptığımda yeni hesap açtırıyor ne durumdasın halledebildinmi
Efendim giriş kısmına telefon numaranı yaz şifremi unuttum yazar ona bas telefonuna kod gelir şifreyi değiştirirsin. iyiki telefon numaranı eklemişşin.Halledemedim knk sadece facebook ve telefona bağlıydı. telefondan da girince hata veriyor
telefonla girerlen telefon numarasıyla giriş yapmaya bastın mı?Halledemedim knk sadece facebook ve telefona bağlıydı. telefondan da girince hata veriyor
telefon numarası gmail hesabını kaydettin mi?Kardeşim dün akşam saatlerinde senin sorununun aynısını yaşadım hesap var ama Facebook la giriş yaptığımda yeni hesap açtırıyor ne durumdasın halledebildinmi
Abi işte kod gelmiyorEfendim giriş kısmına telefon numaranı yaz şifremi unuttum yazar ona bas telefonuna kod gelir şifreyi değiştirirsin. iyiki telefon numaranı eklemişşin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefonla girerlen telefon numarasıyla giriş yapmaya bastın mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefon numarası gmail hesabını kaydettin mi?
Telefon numarasını yazarken 0 ile başlama direk örnek veriyorum 530 ile başlaAbi işte kod gelmiyor
Öyle yapıyorum zatenTelefon numarasını yazarken 0 ile başlama direk örnek veriyorum 530 ile başla
gmail e bağladın mıÖyle yapıyorum zaten
Yok maalesefgmail e bağladın mı