Soru Pubg Mobile hesabım sıfırlandı

23obeo46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pubg mobile hesabim facebooka bağlıydı.Facebookla girdiğimde bana yeni hesap açtırdı oyun. şu an hesabımın ismini arattığımda hesap hala duruyor ama giremiyorum.400 uc fln vardi rp de açıktı

Okan27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bende de olmuştu ama play games'e bağlıydı. Abin var mı? pubg oynamanı istemeyip sıfırlamış olabilir mi?

mck6167

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim dün akşam saatlerinde senin sorununun aynısını yaşadım hesap var ama Facebook la giriş yaptığımda yeni hesap açtırıyor ne durumdasın halledebildinmi

Okan27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kardeşim dün akşam saatlerinde senin sorununun aynısını yaşadım hesap var ama Facebook la giriş yaptığımda yeni hesap açtırıyor ne durumdasın halledebildinmi
Bende de sıfırlandı. Abim Pubg oynamamı istemeyip play games in ayarlarından sıfırladı galiba bende sıfırdan başlayıp devam ettim.

23obeo46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Halledemedim knk sadece facebook ve telefona bağlıydı. telefondan da girince hata veriyor

Okan27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Halledemedim knk sadece facebook ve telefona bağlıydı. telefondan da girince hata veriyor
Efendim giriş kısmına telefon numaranı yaz şifremi unuttum yazar ona bas telefonuna kod gelir şifreyi değiştirirsin. iyiki telefon numaranı eklemişşin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonla girerlen telefon numarasıyla giriş yapmaya bastın mı?

telefon numarası gmail hesabını kaydettin mi?

23obeo46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Efendim giriş kısmına telefon numaranı yaz şifremi unuttum yazar ona bas telefonuna kod gelir şifreyi değiştirirsin. iyiki telefon numaranı eklemişşin.

telefonla girerlen telefon numarasıyla giriş yapmaya bastın mı?

telefon numarası gmail hesabını kaydettin mi?
Abi işte kod gelmiyor