Pubg Mobile Hesabım çalındı fakat çok garip olaylar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Purifyss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Purifyss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle ben bir internet kafede hesabıma giriş yapmıştım.Muhtemelen açık kalmıştı veya şifremi falan okumuştu arkamdan.Şöyle ki 1 ay kadar sonra ben çalındığını farkettim kişi ilk olarak Facebook hesabını çalmış çünkü oraya bağlıydı hesap.Ardından fark edince onunla ilgili tüm her şeyi hesabımdan kaldırarak şifremi değiştirdim ve pubg hesabıma giriş yapabildim.Sorun şu ki çalan kişi bir kez giriş yaptığında hesabı kendi Twitter adresine de bağlamış.Zaten fb ve Twitter olmak üzere neden iki farklı bağlanma seçeceği sunar bir oyun anlamıyorum.Aynı hesaba ben FB ile çalan kişi ise Twitter ile giriş yapıyor hala.Destek alabileceğim bir pubg destek hattı yok gibi bu konuda.Hesap da öyle sallayıp geçebileceğim bir hesap değil yatırım da yapmıştım zamanında.Kişi eklediği Twitter hesabını kaldırmadığı sürece benim bu kişiyi hesabımdan def edebilme şansım yok mu?Başınıza böyle bir şey geldi mi?Lütfen yardımcı olun.Destekte hesabın bana ait olduğunu satın alma dekontları ile falan kanıtlayabilirim sanırım.Fakat böyle bir seçenek olduğunu sanmıyorum.

~ KaanCK ~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,591
Hiç başıma gelmedi maalesef.
Geçmiş olsun