Öneri Pubg mobile emilatör önerisi

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Gameloop kullanıyordum ve sürekli çözemediğim klavye kontrol sorunları çıkartıyordu çok fazla araştırmama rağmen hiç bir çözüm işe yaramıyordu kendi klavye ayarlarımı kendim yapıyorum kendi kendine geri bozuluyor
Sonra Blue Stacks 5 kullandım o da gerçekten güzel emülatördü ama fps yi 50 gösteriyor fakat hiç 50 fps gibi oynanmıyordu kasma hissi veriyordu
bana yüksek performanslı ve sorun çıkartmayacak bir emülatör önerir misiniz?
haftalardır düzgünce pubgm oynayamadım

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,609
Nox player.

Win11 kullanıyorsanız direk android uygulamalar microsoft store a gelicek yakında

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854

MasterBody

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sen kullandın mı bunları çünkü ben daha önce hiç duymadım
Leapdroid telefon değil. Android tablet emulator. Ben 2-3 yıldır kullanıyorum. Hiç sıkıntısı fln yok. Hatta ekrana tuş koyma bile var.
Youwave de ona leapdroid e birazcık benziyor ama leapdroid kadar güzel değil. İkiside güvenilir emulatorler.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
Gameloop'ta aynı sorunu yaşıyordum eskiden, PUBG Mobile'in kendi ayarlarında kontrollerde çıkan yerden 2. şeyi seçmiştim. (İsimlerini falan hatırlamıyorum çok önceden bıraktım)

Ceon

Asistan
Reaksiyon puanı
324
Her ne kadar adı üstünde mobil olan bir oyunu bilgisayarda oynamayı mantıksız bulsam da soruya cevap vereceğim. Gameloop dışında başka bir emülatör kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Tencent onaysız bir emülatör kullanmak hem oyun optimizasyonunu düşürür hem de güvensiz olur.

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Hiç bir emülatör gameloop kadar güzel oynatmıyor o oyunu.
evet bende farkındayım hiç kasma donma olmadan oynuyordum ama bir çok çözüm önerisi denememe rağmen klavye sorunum çözüme kavuşmadı artık format atıktan sonra yükler denerim

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
evet bende farkındayım hiç kasma donma olmadan oynuyordum ama bir çok çözüm önerisi denememe rağmen klavye sorunum çözüme kavuşmadı artık format atıktan sonra yükler denerim
Benim yazdığımı denedin mi?

Gameloop'ta aynı sorunu yaşıyordum eskiden, PUBG Mobile'in kendi ayarlarında kontrollerde çıkan yerden 2. şeyi seçmiştim. (İsimlerini falan hatırlamıyorum çok önceden bıraktım)

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854

Murat_Yaman34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Eskiden Nox PLayer adlı emulatorü kullanıyodum ve gayet kullanışlıydı.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
smart 720 - smart 1080 -smart 2k yazan yerimi diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyuna girdim ve çok kastı hiç zevk vermedi bende geri sildim bende gameloopu yükleyip onu düzeltmeye çalışacağım

Gameloop kontrol ayarlarında şu anda herhangi bir sıkıntı yok, hangi sürümü kullanıyorsunuz.

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Sitesinden yüklemeden önce oyunu nasıl sildiniz.
önceden gameloop kullanıyordum pubg mobile gelen güncelleme sonrasında kontrol ayarları bozuldu bende denetim masasından sildim ve sitesinden son sürümü yükledim ama fayda etmedi bende tamamen sildim

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
önceden gameloop kullanıyordum pubg mobile gelen güncelleme sonrasında kontrol ayarları bozuldu bende denetim masasından sildim ve sitesinden son sürümü yükledim ama fayda etmedi bende tamamen sildim

Bu videodaki adımları uygula yalnız her şeyi sil, silinmeyen dosyalar için cihazı yeniden başlatıp sil sonra tekrardan yükle ardından oyunu yükleyip ayarların bana at, ayriyeten Klavye sorunu yok oyunu yükledikten sonra ek kaynaklarda Lobi HD Kaynak Paketini yüklemezsen tuşlar çalışmaz.

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Bu videodaki adımları uygula yalnız her şeyi sil, silinmeyen dosyalar için cihazı yeniden başlatıp sil sonra tekrardan yükle ardından oyunu yükleyip ayarların bana at, ayriyeten Klavye sorunu yok oyunu yükledikten sonra ek kaynaklarda Lobi HD Kaynak Paketini yüklemezsen tuşlar çalışmaz.

hemen bakıyorum

ben direk denetim masasından program kaldır bölümünden sildim dün akşam
şimdi kalıntıları sorunsuz silebilirim değilmi

videodaki adımları uyguladım fakat videodaki bazı dosyalar benim bilgisayarda yoktu mesela appdata klasöründe sadece local var roaming yoktu sorun olurmu

Son düzenleme:

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
hemen bakıyorum

ben direk denetim masasından program kaldır bölümünden sildim dün akşam
şimdi kalıntıları sorunsuz silebilirim değilmi

videodaki adımları uyguladım fakat videodaki bazı dosyalar benim bilgisayarda yoktu mesela appdata klasöründe sadece local var roaming yoktu sorun olurmu

Sıkıntı olmaz. Videoda yapılan bütün adımları yaptıktan sonra Gameloop'u yükle ve ayarlar kısmının şöyle yap.

Model ayarları bölümünde;
Ekran Görüntüleme Modunu: Otomatik,
Kenar Yumuşatma : Kapalı
Bellek ve İşlemci: Son Ayar
Çözünürlük: Çözünürlüğün kaç ise onu seç.
DPI: 160

Oyun ayarları bölümünde;
Oyun Netliği: HD 1080P seç,
Oyun Kalitesi: Akıcı,
FPS: Cihazın kaç hertz ise onu seç.

Son düzenleme:

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
knk şaka mı yapıyorsun ya benim pc kaldırmaz şimdi offfff o kadarda istiyordum gelmesini

Windows 11 Home sürümü TPM 2.0 için zorunlu değil diye biliyorum sadece Pro için zorunlu galiba, Home performansı Pro'dan daha iyi.

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Sıkıntı olmaz. Videoda yapılan bütün adımları yaptıktan sonra Gameloop'u yükle ve ayarlar kısmının şöyle yap.

Model ayarları bölümünde;
Ekran Görüntüleme Modunu: Otomatik,
Kenar Yumuşatma : Kapalı
Bellek ve İşlemci: Son Ayar
Çözünürlük: Çözünürlüğün kaç ise onu seç.
DPI: 160

Oyun ayarları bölümünde;
Oyun Netliği: HD 1080P seç,
Oyun Kalitesi: Akıcı,
FPS: Cihazın kaç hertz ise onu seç.
çok geç videodaki adımları uygulamama rağmen olmadı mecbur kendim yaptım tuş atamasını zaten bilgisayarda 9 tane oyun var ve ben hepsini silecem bana engel oluyorlar onun yerine udemyden kurs bakıyorum önce ingilizce öğrenecem sonra python java C# kursu satın alacağım
ayrıca pubgm benim bilgisayarda kasmaya başladı son gelen güncellemeden sonra o yüzden artık babamın laptobuna salça olma vakti geldi onunkinin özellikleri iyi oyunu 90 fps oynatır eheheheh ???

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
çok geç videodaki adımları uygulamama rağmen olmadı mecbur kendim yaptım tuş atamasını zaten bilgisayarda 9 tane oyun var ve ben hepsini silecem bana engel oluyorlar onun yerine udemyden kurs bakıyorum önce ingilizce öğrenecem sonra python java C# kursu satın alacağım
ayrıca pubgm benim bilgisayarda kasmaya başladı son gelen güncellemeden sonra o yüzden artık babamın laptobuna salça olma vakti geldi onunkinin özellikleri iyi oyunu 90 fps oynatır eheheheh ???
Salça olmakta haklısın sana kötü olanı verip kendine iyisini almışsa benimki yapsa içten içe söverdim

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Salça olmakta haklısın sana kötü olanı verip kendine iyisini almışsa benimki yapsa içten içe söverdim
yok benim pc de babamındı bana verdi ayrıca benim pc masaüstü evde babamın işine yaramaz babam laptobu yatarak film izlemek için aldı başka bir işe yaramıyor ?????

i7 7750h
8 gb ddr4 2400 mhz ram
geforce mx 150 2 gb

bu sistem 60 fps oynatır mı?

i7 6700
16 gb 1600 mhz ddr3
gt 730 2 gb

bu 90 fps oynatır mı?