Soru Pubg Mobil için sistem tavsiyesi

Burakgulerr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hali hazırda i3 7100 işlemci 1050ti ve 8 GB ram Asus 270k anakart bi PC ye sahibim ancak istediğim performansı alamıyorum. Sıkça kasma sorunu yaşıyorum özellikle yakın savaşta daha çok kasıyor. 7 8 bin gibi bir rakama sistemi nasıl yükseltirim. Hangi anakart hangi ekran kartına ve işlemciye uyar onları hiç bilmiyorum. Mause ve klavyenin oyuna etkisi olur mu olursa onlar için de tavsiye verebilirsiniz.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Elindeki parçaları satmayı düşün. Eğer elindeki sistemi upgrade etmeye kalkarsan e.kartı fiatları yüzünden hiçde iyi bi iş yapmış olmazsın.Paran boşa gider.

Satacağını varsayıyorum. 7000-8000 tl,satmadan önce de elinde nakit olarak var, demi.

Burakgulerr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elindeki parçaları satmayı düşün. Eğer elindeki sistemi upgrade etmeye kalkarsan e.kartı fiatları yüzünden hiçde iyi bi iş yapmış olmazsın.Paran boşa gider.

Satacağını varsayıyorum. 7000-8000 tl,satmadan önce de elinde nakit olarak var, demi.
Aynen elimde nakit var. Ekran kartı fiyatları bitcoin yüzünden mi pahalı. Fiyatı düşmez sanırım

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Bu fiatların düşeceği edeceği yok,bence.Bitcoin,stok sıkıntısı,bi sürü bahane var zaten.
Hazır sistemlerde ,.e.kartları ,tek satın almaya göre çok daha uyguna geliyor.

HP nin hazırladığı, orjinal HP markalı, pc lerin bazıları ,muazzam hesaplı mesela. 2 yıl,direkt HP üzerinden garantili tüm parçalar.

Bugünlerde çok önerdiğim 2 makinayı açıklıyayım mesela. Birincisi.3500G işlemcili. GTX 1650 SUPER e.kartlı.3500G işlemcisi, OEM,yani hazır pc yapan HP gibi büyük firmalar için özel üretilmiş bi işlemci olup,Ryzen 3500X den bi farkı yoktur.Yalnız bu makinaya elindeki bi 8 gb daha ram ekliyeceksin.

İkincisi.GTX 1660 Super e.kartlı, intel son 11.nesil 11400 işlemcili bi makina. 16 gb ram.

Elindeki anakart ve işlemci ve e.kartı nerden bakarsan bak,3000-3250 tl civarı gider.

.

Burakgulerr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu fiatların düşeceği edeceği yok,bence.Bitcoin,stok sıkıntısı,bi sürü bahane var zaten.

HP nin hazırladığı, orjinal HP markalı, pc lerin bazıları ,muazzam hesaplı mesela. 2 yıl,direkt HP üzerinden garantili tüm parçalar.

Bugünlerde çok önerdiğim 2 makinayı açıklıyayım mesela. Birincisi.3500G işlemcili. GTX 1650 SUPER e.kartlı.3500G işlemcisi, OEM,yani hazır pc yapan HP gibi büyük firmalar için özel üretilmiş bi işlemci olup,Ryzen 3500X den bi farkı yoktur.Yalnız bu makinaya elindeki bi 8 gb daha ram ekliyeceksin.

İkincisi.GTX 1660 Super e.kartlı, intel son 11.nesil 11400 işlemcili bi makina. 16 gb ram.

Elindeki anakart ve işlemci ve e.kartı nerden bakarsan bak,3000-3250 tl civarı gider.

.
peki oyun için önerilen bir işletim sistemi var mı? benimki windows. antimalware diye bir şey var ramin yarısını bu tüketiyor.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Windows 10 tabi ki.
malwarebytes i kullanın .16 gb ramde bunlar sorun olmaz.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Hali hazırda i3 7100 işlemci 1050ti ve 8 GB ram Asus 270k anakart bi PC ye sahibim ancak istediğim performansı alamıyorum. Sıkça kasma sorunu yaşıyorum özellikle yakın savaşta daha çok kasıyor. 7 8 bin gibi bir rakama sistemi nasıl yükseltirim. Hangi anakart hangi ekran kartına ve işlemciye uyar onları hiç bilmiyorum. Mause ve klavyenin oyuna etkisi olur mu olursa onlar için de tavsiye verebilirsiniz.
O kasma sorunu işlemciden kaynaklı. i3 7100 sanallaştırmada pek başarılı değil. PUBG MOBILE oyunu da emülatorden ötürü sanallaştırmaya dayalı bir oyun. Sistem yükseltmeyi düşünüyorsan orası ayrı ancak Kaby Lake bir işlemcin var, bence hala yeni sayılır. Elindeki sistemi 16 GB RAM'e çıkarıp i7 7700K alabilirsen makina baya güçlenecektir.

Burakgulerr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

.
merhaba önerdiğiniz 1660 super gerçekten akla yatkın ve fiyat performans olarak yanına yaklaşacak başka bir sistem sanırım yoktur. bugün siparişi verdim sanırım bir kaç güne elimde olur. bu sistem için fiyat performans olarak iyi bir ekran da önerebilir misiniz? benim ekran asus 21 ekran 5 60 hz vga dvi çıkışı var sanırım bu siteme olmaz

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078

Burakgulerr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Stoklarda kalmamış. Siz sonuncuyumu aldınız yoksa. :)
Monitör olarak çok tavsiye edilen şu monitörü önerebilirim.

,
hiçbir zaman stoktaki son ürüne yetişecek kadar şanslı olamadım :) ama aynı fiyattan 2 farklı online alışveriş sitesinde vardı sözde indirim de varken aldım. öneriler için teşekkürler.