- Reaksiyon puanı
- 4,609
şuan gta 5 açan bilgisayarın slime rancher da açar, yeni oyunlara yönelmek istiyorum dedin ya.kime dediniz hocam tam olarak olayı anlayamadım
şuan gta 5 açan bilgisayarın slime rancher da açar, yeni oyunlara yönelmek istiyorum dedin ya.kime dediniz hocam tam olarak olayı anlayamadım
hocam öyle değil ya bende i3 var gtada 10 fps küçük ekranda açmıyordu sanırım ekran kartı çok kötü ve ramşuan gta 5 açan bilgisayarın slime rancher da açar, yeni oyunlara yönelmek istiyorum dedin ya.
bende de i3 var, 512 mb ekran kartı ve 4gb ram var ise bekle oynadığım oyunları atıyorumhocam öyle değil ya bende i3 var gtada 10 fps küçük ekranda açmıyordu sanırım ekran kartı çok kötü ve ram
bunu almayı düşünüyorum Asus gtx 650 1gb - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 837325215GTX 750 Ti güç tüketimi ve sunduğu performansla giriş seviyesinde her zaman bir numara. İkinci el fiyatı 500TL civarında. 200TL'ye alacağınız karttan hayır gelmez.
hocam ben zaten sadece pubg lite oynayacağımGTX 750 Ti güç tüketimi ve sunduğu performansla giriş seviyesinde her zaman bir numara. İkinci el fiyatı 500TL civarında. 200TL'ye alacağınız karttan hayır gelmez.
GTX 650'nin fiyatları genelde daha yüksek bunu alacaksan kontrol ederek al. R7 240 ve GT 710 gibi kartlar da iş görebilir o fiyat düzeyinde. Ama benim tavsiyem para biriktirip GTX 750 Ti gibi kartlar alman.bunu almayı düşünüyorum Asus gtx 650 1gb - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 837325215
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ben zaten sadece pubg lite oynayacağım
hocam ortalama ikinci elleri 250 tlGTX 650'nin fiyatları genelde daha yüksek bunu alacaksan kontrol ederek al. R7 240 ve GT 710 gibi kartlar da iş görebilir o fiyat düzeyinde. Ama benim tavsiyem para biriktirip GTX 750 Ti gibi kartlar alman.
O kadar ucuz mu? Ben de birkaç tane alayımhocam ortalama ikinci elleri 250 tl
hocam ' R7 240 ve GT 710 gibi kartlar da iş görebilir o fiyat düzeyinde. ' sizce en iyisi hangisi bana en iyisi gtx650 gibi geliyor.O fiyat düzeyine çıkamam.GTX 650'nin fiyatları genelde daha yüksek bunu alacaksan kontrol ederek al. R7 240 ve GT 710 gibi kartlar da iş görebilir o fiyat düzeyinde. Ama benim tavsiyem para biriktirip GTX 750 Ti gibi kartlar alman.
alın hocam ilerde değerlenirO kadar ucuz mu? Ben de birkaç tane alayım
GTX 650 o kartlardan çok daha iyi. Temiz bulursan GTX 650 al mutlaka. Baktın olmuyor R7 240'a yönel o da iş görür.hocam ' R7 240 ve GT 710 gibi kartlar da iş görebilir o fiyat düzeyinde. ' sizce en iyisi hangisi bana en iyisi gtx650 gibi geliyor.O fiyat düzeyine çıkamam.
alın hocam ilerde değerlenir
Hakkınızda hayırlısıhocam ortalama ikinci elleri 250 tl
hocam sağolun ama ekran kartının bilgisayarıma uyup uymadığını nasıl anlayacağım ?Hakkınızda hayırlısı
anakartın sıtesınden bakınızhocam sağolun ama ekran kartının bilgisayarıma uyup uymadığını nasıl anlayacağım ?
Ekran kartı uyumunun anakartla pek alakası yok. Güç kaynağının kaç W olduğunu öğrenmelisin sadece.anakartmı ekran kartımı ?
nerden bakıcam peki kaç w olduguna cpu-z de yazarmı ?Ekran kartı uyumunun anakartla pek alakası yok. Güç kaynağının kaç W olduğunu öğrenmelisin sadece.
benım guc kaynagı kac w yazmıor ama yetıyornerden bakıcam peki kaç w olduguna cpu-z de yazarmı ?
kasanı acnerden bakıcam peki kaç w olduguna cpu-z de yazarmı ?
Kasayı aç güç kaynağının üstünde yazar, eğer anlamıyorsan fotoğrafını çekip atabilirsin.nerden bakıcam peki kaç w olduguna cpu-z de yazarmı ?
Hocaam all in one pc guc kaynagi yaxmiorKasayı aç güç kaynağının üstünde yazar, eğer anlamıyorsan fotoğrafını çekip atabilirsin.
Güç kaynağı çok düşük. GTX 650'ye yetmeme ihtimali var.Hocam W ler Boyle yaziyor erkan kartının olup olmadığını nasıl anlarım.
HocamGüç kaynağı çok düşük. GTX 650'ye yetmeme ihtimali var.
Kartın kaç W olduğunu biliyorum, 65W.Hocam
Burda yazıyor kaç w olduğu yeterli yetmezmi bı söylerseniz sevinirim.Nvidia, GeForce GTX 650'yi Duyurdu - ShiftDelete.Net
Nvidia, GeForce GTX 660 Ti modelini geçtiğimiz ay piyasaya sunmuştu. GTX 670 ile benzer teknik özelliklere sahip olan ürün, fiyat performans oranıyla büyük beğeni toplamıştı. Zotac GTX 660 Ti incelememize buradan ulaşabilirsiniz. Nvidia, GK 107 GPU‘sunu iki farklı kartta kullanıyor. Buınlardan...www.google.com
Yetmezse bilgisayar yük altında kapanır. Yani sen kartı taktığında bilgisayar normal bir şekilde açılır, ancak bir oyuna girdiğinde ekran kartına güç yetmezse bilgisayar kendini kapatır. Benim fikrime göre o güç kaynağı yetmeyecektir, ama yetme ihtimali de var tabi ki. Kesin bir şey söylemek pek mümkün değil.Bilmiyorum hocam başkalarıda yazsın ona göre alırım
Nasıl yetmeyebilir yani hocam gücümü yetmez yavaşmı calışır.