Pubg Lite açılmıyor! Saçmalık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Glif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Glif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Pubg oyun başlat ekranında açılmıyor. Çalışıyor olarak gözüküyor ama lobiye giremiyorum. Antivürüs kapatma, kaldırıp kurma, onarma, internetteki çözümler... her birşeyi denedim ama ekran gelmiyor malesef. Sistemim iyi. 1050 ekran kartı i7 4 gb ekran, 8 gb ram. Çözümü nedir bilen var mı?

Ekli dosyalar

• pubg_sorun_2.png
    pubg_sorun_2.png
    319.2 KB · Görüntüleme: 691

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Sistemin iyi yada kötü olmasıyla alakası yok bir çok hata veriyor ve hataların doğru bir çözümüde bulunmuyor..

GatsuX

Doçent
Reaksiyon puanı
324
Maalesef düzelmiyor onu düzeltsiniz tekrar hata gelicek

Salawdaha

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Oyun beta testte bir çok hatası olabilir tek çare beklemek gibi duruyor.

Glif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sistemin iyi yada kötü olmasıyla alakası yok bir çok hata veriyor ve hataların doğru bir çözümüde bulunmuyor..
Maalesef düzelmiyor onu düzeltsiniz tekrar hata gelicek
Oyun beta testte bir çok hatası olabilir tek çare beklemek gibi duruyor.

Sorunu çözdüm arkadaşlar gözünüz aydın. Pubg Lite masa üstü simgesine sağ tıklayarak dosya konumunu açın. Açılan sayfada "Launcher" dosyasına sağ tıklayın ve uyumluluğu "Windows 8" olarak ayarlayın tamam deyin. Yine dosya içindeyken "Launcher" a sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın. Ve sorun giderilmiş oluyor.

Salawdaha

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Sorunu çözdüm arkadaşlar gözünüz aydın. Pubg Lite masa üstü simgesine sağ tıklayarak dosya konumunu açın. Açılan sayfada "Launcher" dosyasına sağ tıklayın ve uyumluluğu "Windows 8" olarak ayarlayın tamam deyin. Yine dosya içindeyken "Launcher" a sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın. Ve sorun giderilmiş oluyor.
O zaman iyi oyunlar :)