PUBG İndirmeye Değer mi?

Optikiyaza

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
720
Uzun zamandır PUBG oynamıyorum ve son günlerde biraz da olsa oynama isteği geldi.
Steam PUBG'de şuanda hileler ne durumda?Oynamadığım için güncellemelerini yapmayı bırakmıştım ve hile sorunu varsa güncellemeyeceğim aksine sileceğim çünkü ssd de boşuna yer kaplamasın.

Guaqroz

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Uzun zamandır PUBG oynamıyorum ve son günlerde biraz da olsa oynama isteği geldi.
Steam PUBG'de şuanda hileler ne durumda?Oynamadığım için güncellemelerini yapmayı bırakmıştım ve hile sorunu varsa güncellemeyeceğim aksine sileceğim çünkü ssd de boşuna yer kaplamasın.
Eğer oyunu güzel bir şekilde oynuyorsan tek tük hile geliyor ama ortalama bir oyuncuysan çoğu kişi sana hile gelir çünkü PUBG de çok profesyonel oyuncu var

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Oyunu iyi oynayamıyorsan herkese hile dersin.
Eğer oyunu iyi biliyorsan orta düzey oyuncuysan 20 maçta 1 hile gelir

Boyga TV

Doçent
Reaksiyon puanı
275
Bende de var zamanında alıp bir yıl keyifle oynadık. Sonra hile sorunları çıktı ve sildik. Tekrar denedik geçen yıl ama, sonuç aynı. Kısaca indirme bence de.

Guaqroz

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Bende de var zamanında alıp bir yıl keyifle oynadık. Sonra hile sorunları çıktı ve sildik. Tekrar denedik geçen yıl ama, sonuç aynı. Kısaca indirme bence de.
önemli olan süreklilik ben 3 yıl boyunca oynadım şimdi 12. sınıf olduğumdan dolayı mecburen bıraktım bende 1 sene sonra girsem büyük ihtimalle doğru oynayamayacağım

Optikiyaza

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
720
O zaman güncellemeyi yapmayacağım teşekkür ederim.

Reaksiyon puanı
6,381
Botlar, hileciler (bitirilemeyen hileciler) illa ki denk gelir. E-Spor oyuncusu gibi oynayacaksan indir ama normal bir oyuncu isen boşuna vakit kaybetme derim.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
İyi oynarsan hileci denk gelmez. Ben de biraz oynamıştım hiç hile veya bot ile karşılaşmadım.

Guaqroz

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Botlar, hileciler (bitirilemeyen hileciler) illa ki denk gelir. E-Spor oyuncusu gibi oynayacaksan indir ama normal bir oyuncu isen boşuna vakit kaybetme derim.
Bence iyi oynamaya çalışıp kendini geliştirebilir tabi sabırla

Optikiyaza

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
720
Yap hem bi denemiş olursun TDM diye bir mod var baya iyi gir orda alıştırma yap kendini geliştirirsin.(Türkçesi takımlı ölüm maçı)
TDM moda bakacağım hoşuma giderse o mod için yapabilirim.
O zaman biraz daha R6 dewamke