nightfreekaakuu
Öğrenci
Resimlerde göründüğü gibi oyunda araçla ilerlerken bu şekilde geriye doğru kaymalar oluyor. Sanırım daha önce bu şekilde bir problem yoktu. Bunun neden olabileceği konusunda fikri ve yardımcı olabilecek var mı?
Bilmeden söylüyorum ama grafik ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi veya steamden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayıResimlerde göründüğü gibi oyunda araçla ilerlerken bu şekilde geriye doğru kaymalar oluyor. Sanırım daha önce bu şekilde bir problem yoktu. Bunun neden olabileceği konusunda fikri ve yardımcı olabilecek var mı?
Oyundan kaynaklı olabilir.Resimlerde göründüğü gibi oyunda araçla ilerlerken bu şekilde geriye doğru kaymalar oluyor. Sanırım daha önce bu şekilde bir problem yoktu. Bunun neden olabileceği konusunda fikri ve yardımcı olabilecek var mı?
oyunda ping ile olabbilecek birşey bağlantınızı kontrol etmenizi öneririmResimlerde göründüğü gibi oyunda araçla ilerlerken bu şekilde geriye doğru kaymalar oluyor. Sanırım daha önce bu şekilde bir problem yoktu. Bunun neden olabileceği konusunda fikri ve yardımcı olabilecek var mı?
ping 50-55 arası gösteriyor oyundaoyunda ping ile olabbilecek birşey bağlantınızı kontrol etmenizi öneririm
iki önerinizide denemiştim daha önceBilmeden söylüyorum ama grafik ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi veya steamden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı
oyun hdd içindemi. bende eskiden hdd içinde çalıştırmıştım. bu şekilde buglar oluyorduping 50-55 arası gösteriyor oyunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
iki önerinizide denemiştim daha önce
ssd deoyun hdd içindemi. bende eskiden hdd içinde çalıştırmıştım. bu şekilde buglar oluyordu
şunu fark ettim kenar yumuşatmayı ultra yapınca daha az hissetmiyorum bu kaymalarıGrafik ayarlarınla alakalı olabilir.