PUBG Adamları Görememe Sorunu

Mikail19o5

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Merhaba arkadaşlar bu oyuna emülatör olarak başladım.Arkadaşlar hep emülatör oynuyordu bende indirdim bayadır oynuyorum emülatörde çok iyiyim rankım as fatih olmaya çalışıyorum yalnız bu aralar normal pubg ye merak saldım.BBiraz oynadıkça normal pubg nin kat ve kat daha zevkli olduğunu ve görüntülerin seslerin efsane olduğunu gördüm :D Ancak emülatöre göre görüntüler o kadar doygun ki adam görmekte zorlanıyorum.Yani mobilde biri kıprasa hemen görürsün normal pubg de turuncu ve kahverengi renk tonları o kadar yoğun ki kimseyi göremeden ölüyorum.Ultra ayarlar da 100 120 fps ile oynuyorum önereceğiniz bir ayar falan var mı ? ben mi eksik yapıyorum bişeyleri..Youtube da falan izliyorum karşı tepedeki uçan kuşu görüyor adamlar ne yapmam lazım

Mert Alper

Profesör
Reaksiyon puanı
1,311
Takipteyim. 3 aydır PUBG var steam hesabımda. Daha kimseyi vurmadım, azimliyim...

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Benim 150saatlik falan oynamam var 3 4 defa birinci oldum 4 5 kill'e çıkıyorum oyunda ama arkadas olmadığı için sıkıyor herkese emilator var bende emilator alıştım gerçek pubg arkadaşı istiyen ne olur eklesin gerçek pubg oynamak istiyorum ben arkadaşlarla.

---- Mesajlar birleştirildi ----

17 yaşımdayım akşam 7 gibi oyunda oluyorum cumartesi akşamı 3ce kadar falan pazar günleri ise akşam 11.30 kadar durabilirim taliplerimi bekliyorum.

Bu arada ultra ayar diye birşey yok zengin ve low insanlar o ayarda oynar öncelikle ekran kartı oyunu hafife almıyacak şekilde orta daha düşük ayarlara getirilir grass quality ise En düşük ayara getirilir ondan sonra monitörün oyun monitörü ise sinema moduna yada oyun moduna getilir ardından maça girilir ve test edilir kasma varmı yada ekran kartı işlemciyi kenara sıkıstırıyormu diye ikisi iyi anlaşıyor ise adamları her türlü görebilirsiniz yani ben görüyorüm.

Son düzenleme:

Mikail19o5

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Benim 150saatlik falan oynamam var 3 4 defa birinci oldum 4 5 kill'e çıkıyorum oyunda ama arkadas olmadığı için sıkıyor herkese emilator var bende emilator alıştım gerçek pubg arkadaşı istiyen ne olur eklesin gerçek pubg oynamak istiyorum ben arkadaşlarla.

17 yaşımdayım akşam 7 gibi oyunda oluyorum cumartesi akşamı 3ce kadar falan pazar günleri ise akşam 11.30 kadar durabilirim taliplerimi bekliyorum.

Bu arada ultra ayar diye birşey yok zengin ve low insanlar o ayarda oynar öncelikle ekran kartı oyunu hafife almıyacak şekilde orta daha düşük ayarlara getirilir grass quality ise En düşük ayara getirilir ondan sonra monitörün oyun monitörü ise sinema moduna yada oyun moduna getilir ardından maça girilir ve test edilir kasma varmı yada ekran kartı işlemciyi kenara sıkıstırıyormu diye ikisi iyi anlaşıyor ise adamları her türlü görebilirsiniz yani ben görüyorüm.
Gtx 1080 i7 8700k. Var ultra ayar sıkıntı olmaz bence

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Ultra ayar otları ve havayı gerçekleştiriyor onun için adamları görmek çok daha zor oluyor bende ultra ayarlarda oynuyorum hele vikendi efso oluyor ama oyunu bilmeden yüksek ayarlar oynamak mantıksız benim icin birşey farketmiyor mesela.

Mikail19o5

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Oynamam gereken grafik ayarlarını yazsana bide instagram mikailergen0 ekle akşam oynayalım

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Hocam kulaklığınız nedir bu arada ilk duyarsınız sonra görürsünüz yakın ise ama uzak ve nereden ateş ettiğini anlayamıyorsanız yine kulaklıktandır ama uzakda koşan adamı bile göremiyorsanız yani ayırt edemiyor iseniz alışmanız gerekecek.

Mikail19o5

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Sen
Anlattığı şeyler rakibi görmeye yardımcı olan ayarlar. Grafiklerin arasında insanları ayrıştırmayı kolaylaştırıyor bu ayarlar.
Sende eklesene oynayalım akşam

Hocam kulaklığınız nedir bu arada ilk duyarsınız sonra görürsünüz yakın ise ama uzak ve nereden ateş ettiğini anlayamıyorsanız niye kulaklıktandır ama uzakda koşan adamı bile göremiyorsanız yani ayırt edemiyor iseniz alışmanız gerekecek.
Kulaklık iyi ya iyi ses kasıyorum yakında problem yok uzak sıkıntı işte :) 7.1 surroound var her yerden veriyor sesi

Son düzenleme:

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Thx kullandıktan sonra 7.1 saçma geliyor insana ama oda iyi akşam discord falan toplanırız ama ben insagramı sadece eğlenmek için kullanıyorum yani aktif değilim başka biyerden eklesek discord yada Steam gibi.

Mikail19o5

Asistan
Reaksiyon puanı
15