19 Nisan 2018 #1 34Araba Öğrenci Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 72 Reaksiyon puanı 8 Puanları 8 Yaş 35 Konum Istanbul Arkadaşlar merhaba. Ben 2 hün önce PUBG satın aldım ve ancaa yüklendi oyun menüye giriyor ama oyuna giremiyorum yardım edin lütfen
Arkadaşlar merhaba. Ben 2 hün önce PUBG satın aldım ve ancaa yüklendi oyun menüye giriyor ama oyuna giremiyorum yardım edin lütfen
19 Nisan 2018 #2 utkuversus Rektör Emektar Müdavim Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 17,655 Çözümler 1 Reaksiyon puanı 13,240 Puanları 4,958 Yaş 22 Konum Ankara Güncelleme olabilir. Aynısını bende çok yaptı. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayınca otomatik güncelleme başlatır.
Güncelleme olabilir. Aynısını bende çok yaptı. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayınca otomatik güncelleme başlatır.
19 Nisan 2018 Konuyu başlatan #3 34Araba Öğrenci Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 72 Reaksiyon puanı 8 Puanları 8 Yaş 35 Konum Istanbul utkuversus dedi ki: Güncelleme olabilir. Aynısını bende çok yaptı. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayınca otomatik güncelleme başlatır. Genişletmek için tıkla ... Doğrulandı zaten eksik dosya yok ---- Mesajlar birleştirildi ---- Tembelkoala3169 dedi ki: Doğrulandı zaten eksik dosya yok Genişletmek için tıkla ... Actım
utkuversus dedi ki: Güncelleme olabilir. Aynısını bende çok yaptı. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayınca otomatik güncelleme başlatır. Genişletmek için tıkla ... Doğrulandı zaten eksik dosya yok ---- Mesajlar birleştirildi ---- Tembelkoala3169 dedi ki: Doğrulandı zaten eksik dosya yok Genişletmek için tıkla ... Actım