mehmet818181
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 68
Arkadaşlar pubg oyununu 4:3 yapacağım ancak ayarlarda böyle bir şey yok nasıl yapacağım?
Kendi dediğiniz gibi ayarlarda yoksa yapamazsınız. Sanırım pencere boyutlarıyla oynayan programlar var fakat sizin 4:3 yapma isteğiniz büyük ihtimalle performans artışı sağlamak için. Başka programlardan yaptığınız 4:3le bir performans artışı sağlayamazsınız.Arkadaşlar pubg oyununu 4:3 yapacağım ancak ayarlarda böyle bir şey yok nasıl yapacağım?
Evet performans için yapıcam. oyun 60' sabit oynarken birden 30'a 25'e kadar düşüyor. sizce ne yapabilrim bu sorun içinKendi dediğiniz gibi ayarlarda yoksa yapamazsınız. Sanırım pencere boyutlarıyla oynayan programlar var fakat sizin 4:3 yapma isteğiniz büyük ihtimalle performans artışı sağlamak için. Başka programlardan yaptığınız 4:3le bir performans artışı sağlayamazsınız.
Sistem özellikleriniz nedirEvet performans için yapıcam. oyun 60' sabit oynarken birden 30'a 25'e kadar düşüyor. sizce ne yapabilrim bu sorun için
R3 1200Sistem özellikleriniz nedir
Biri Cs Go için konu açmıştı sabah aynı sorun için. Oraya yazdıklarımı okuyunEvet performans için yapıcam. oyun 60' sabit oynarken birden 30'a 25'e kadar düşüyor. sizce ne yapabilrim bu sorun için
Açılan konuyu okudum ancak sizin yazdığın sorunlardan hiçbir yok.Biri Cs Go için konu açmıştı sabah aynı sorun için. Oraya yazdıklarımı okuyun
Oyunu HDDye kurmak sadece daha geç açılmasına sebep olabilir oyun içinde performans sıkıntısı yaşamazsınız.Açılan konuyu okudum ancak sizin yazdığın sorunlardan hiçbir yok.
Driver'ı dün güncelledim
sıcaklık işlemci yük altında: 50 - 52 -- ekran kartı 60 - 62
ram fazla fazla yeterli
darboğaz olacağını da sanmıyorum
pc gaming modunda çalışıyor
size bir sorum olacak. oyunu 7200rpm WD hdd'ye kurdum sorun bundan olabilir mi?
very low 1280*720Oyunu HDDye kurmak sadece daha geç açılmasına sebep olabilir oyun içinde performans sıkıntısı yaşamazsınız.
Hangi ayarlarda oynuyorsunuz?
En düşük aarlardam hangi ayarlarda oynadığınızı söyleyebilrimisiniz
Hocam hepsi çok düşük olmaz bazı ayarlar fps e etki etmez.Fps düşürür internette araştırsanız ort segmentte bilgisayar lar için pubg ayarları derseniz bulabilrisiniz
2x8 16gb 3000mhz cl15 crucialUmarım RAMiniz 1x16 değil de 2x8dir?
Hocam hepsi çok düşük olmaz bazı ayarlar fps e etki etmez.Fps düşürür internette araştırsanız ort segmentte bilgisayar lar için pubg ayarları derseniz bulabilrisiniz
Teşekkürler sayenizde drop sorunum büyük çoğunlukla ortadan kalktı hatta oyunum 110 fps'ye çıktıUmarım RAMiniz 1x16 değil de 2x8dir?