jeazer
Öğrenci
saat 21:20 de ininal kartıma 65tl yüklemek istedim bir kaç kez paramı aldı hata oldu diye geri çıkarttı arızalı falan dedi sonra parayı yatırdım paranıza el kondu dedi ve kartımı verdi paramı nasıl geri alırım
Paranın kaldığı saati mümkünse dakikayı tarihi aklında tut. Pazartesi günü kimlik Fotokopinle dilekçe ver. O gün kasayı açarlarsa paranı verirler.saat 21:20 de ininal kartıma 65tl yüklemek istedim bir kaç kez paramı aldı hata oldu diye geri çıkarttı arızalı falan dedi sonra parayı yatırdım paranıza el kondu dedi ve kartımı verdi paramı nasıl geri alırım
yarın gitsem olmaz mı? Lazım çünkü paraParanın kaldığı saati mümkünse dakikayı tarihi aklında tut. Pazartesi günü kimlik Fotokopinle dilekçe ver. O gün kasayı açarlarsa paranı verirler.
Yarın git dilekçeni ver. Onlar sana ne zaman verileceğini söyler. Dediğim gibi ya pazartesi ya cuma olur.yarın gitsem olmaz mı? Lazım çünkü para
Dilekçe istiyorlar hocam başıma geldi.dilekçe bile yazmana gerek olmayabilir, saatini hatırlaman yeterlidir benceekrandan kontrol ederler ve kameraya filan bakarlar... işin halledilir. zaten fazla bir meblağ da değil derler.
Yarın git dilekçeni ver. Onlar sana ne zaman verileceğini söyler. Dediğim gibi ya pazartesi ya cuma olur.
HayırDilekçeyi verdim sizi arıcayacaklar gelip alırsınız dedi hesaba yatırmıyorlar mı