pttmatik parama el koydu

jeazer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
saat 21:20 de ininal kartıma 65tl yüklemek istedim bir kaç kez paramı aldı hata oldu diye geri çıkarttı arızalı falan dedi sonra parayı yatırdım paranıza el kondu dedi ve kartımı verdi paramı nasıl geri alırım

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
saat 21:20 de ininal kartıma 65tl yüklemek istedim bir kaç kez paramı aldı hata oldu diye geri çıkarttı arızalı falan dedi sonra parayı yatırdım paranıza el kondu dedi ve kartımı verdi paramı nasıl geri alırım
Paranın kaldığı saati mümkünse dakikayı tarihi aklında tut. Pazartesi günü kimlik Fotokopinle dilekçe ver. O gün kasayı açarlarsa paranı verirler.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
dilekçe bile yazmana gerek olmayabilir, saatini hatırlaman yeterlidir bence :) ekrandan kontrol ederler ve kameraya filan bakarlar... işin halledilir. zaten fazla bir meblağ da değil derler.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
dilekçe bile yazmana gerek olmayabilir, saatini hatırlaman yeterlidir bence :) ekrandan kontrol ederler ve kameraya filan bakarlar... işin halledilir. zaten fazla bir meblağ da değil derler.
Dilekçe istiyorlar hocam başıma geldi.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
bende de farklı bir bankanın bankamatiğinde benzer bir sorun olmuştu ama dilekçe istememişlerdi diye yazdım. işler ve tecrübeler bankaya ve zamana göre değişiyor tabi...