PTTCELL'e Geçmeyiniz !

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Merhaba fatura AVEA danmı PTTCELL denmi geliyor.

Pttcell adına geliyor. Ama benim Avea dan otomatik ödeme talimatım vardı. Geçtikten sonra hiç değiştirmedim ve sıkıntı yok. Avea Pttcell yerine faturayı tahsil ediyor 1,5 yıldır

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hat iyi Çektiği takdirde indirmede 750-850 kb hızı görüyorum 250yi geçtikten belli müddet sonra hız 100 kbta iniyor.. ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sakın ha geçmeyin Pttcele 14 Lük tarifeme 76.50 tl hesap kesmişler...Dakika bile kullanmamıstım .İnternette sınırsız dediler.76.50 U kitlediler :cursing:

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Sakın ha geçmeyin Pttcele 14 Lük tarifeme 76.50 tl hesap kesmişler...Dakika bile kullanmamıstım .İnternette sınırsız dediler.76.50 U kitlediler :cursing:

Mümkünatı yok. Farklı bir sıkıntı olmuştur. İtiraz edince ortaya çıkar. 18 aydır kullanıyorum hiç fatura denilenin dışında gelmedi.

lodosdnzcs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence de hiçbir sıkıntısı yok piyasadaki en hesapli tarifelere sahip internet dakika sms daha ne olsun 15 liraya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hat an itibari ile sapıtmış durumda. telefonum sürekli meşgul çalıyor. mesaj alma gönderme arama aranma iptal fakat usb modemle bağlayınca internet var.

ayrıca annem ablam eniştem için de seri numaraları hat almıştım onlarda da durum aynı... pttcell benim için bitti. pazartesi değişiyiorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çikarken bir senelik vergiyi son faturaya ilave edip 55 küsür hesapla 3 ayda 150 yi kaptilar haram olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bizim ailede Pttcell kullanan 3 kişi var. 14 tl lik tarifeden kullanıyorlar. gayet memnunlar. bende geçmeyi düşünüyorum ama benim telefon micro sim destekliyo o yüzden tereddüt ettim alamadım. bu gün Ptt ye gittim micro sim verebiliyormusunuz diye yok dediler...

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
bizim ailede Pttcell kullanan 3 kişi var. 14 tl lik tarifeden kullanıyorlar. gayet memnunlar. bende geçmeyi düşünüyorum ama benim telefon micro sim destekliyo o yüzden tereddüt ettim alamadım. bu gün Ptt ye gittim micro sim verebiliyormusunuz diye yok dediler...

Kırdır sende nolacak. Ben o şekilde kullanıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende pttcell'e geçmeyi düşünüyorumda size bi danışayım arkadaşlarla kafamızdaki sistem şu;
PTTCELL 14lük tarife yapıp Vın aracılığı ile onu kendi laptopuma, ordan hotspot aracılığıyla arkadaşlarımın laptoplarına dağıtıcam ve bu sayede (program yazarken) gerekli bilgilere vs hepimiz internetten ulaşabilcez, fakat yorumlara baktığımda hız baya düşüyo denmiş geçsemmi geçmesem mi bilemedim, sizce geçmeli miyim, 250mb tan sonra hız düşer mi, fatura da sıkıntı olur mu? cevap bekliyorum. İyi geceler

ResulBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kulllanıyorum hiç de sıkıntı olmuyor sınırsız internet oh mis sadece video izleyemiyorum internet yavaşlayınca o kadar.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar bende pttcell'e geçmeyi düşünüyorumda size bi danışayım arkadaşlarla kafamızdaki sistem şu;
PTTCELL 14lük tarife yapıp Vın aracılığı ile onu kendi laptopuma, ordan hotspot aracılığıyla arkadaşlarımın laptoplarına dağıtıcam ve bu sayede (program yazarken) gerekli bilgilere vs hepimiz internetten ulaşabilcez, fakat yorumlara baktığımda hız baya düşüyo denmiş geçsemmi geçmesem mi bilemedim, sizce geçmeli miyim, 250mb tan sonra hız düşer mi, fatura da sıkıntı olur mu? cevap bekliyorum. İyi geceler

250 MB den sonra hız düşüyor. Sörf yapmaya yeter. Ancak şu an abone olanların sorgulama yaptıklarında 3 GB sınırsız kota çıkıyor. Yani tüketici lehine.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
normalde 20 TL, interneti bir cihazla daha kullanırsan 27.25TL geliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet benim babam da pttcell li idi 2 ay kullandı fatura birincisinde 60 ikinci faturada 75 tl geldi kullanım bilgilerine baktım internetten ödemeli mesaj servislerini kulladığı görünüyo ama kullanmadığını söylüyor babam ilk faturaya itiraz etti onu düşürdüler 15 tl ye ikinci faturayı lanet olsun diyip ödedik ve hattı değiştirdi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
14 TL hiç bir zaman gelmiyor daha yüksek geliyor sakın inanmayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hattımızı kartalcell den taşıyınca vergi mergi vb birşey ödüyor muyuz?birde fazla fatura derken ne kadar mesela?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir ay 15, diğer ay 16 TL geliyor. yuvarlamalardan sanırım. Birde özel hatlar ücretli (BANKA, TTNET, VS. 444 veya 800 lü hatlar galiba) arada bir onlarıda ararsanız 17-18 civarı gelir sanırım. Ama benim onlarla işim olmaz diyorsanız (örnek ben) 16TL'yi geçmez faturanız.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
bir ay 15, diğer ay 16 TL geliyor. yuvarlamalardan sanırım. Birde özel hatlar ücretli (BANKA, TTNET, VS. 444 veya 800 lü hatlar galiba) arada bir onlarıda ararsanız 17-18 civarı gelir sanırım. Ama benim onlarla işim olmaz diyorsanız (örnek ben) 16TL'yi geçmez faturanız.

Banka, Ttnet ya da 444'lü numaralardan bişey olmaz. Ama 900 lü filan bişey diyemem

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hattımızı kartalcell den taşıyınca vergi mergi vb birşey ödüyor muyuz?birde fazla fatura derken ne kadar mesela?

Geçişler ücretsiz. Fatura millete nasıl fazla geliyor bilmem benim sabit. 20-25 kr yuvarlamalar hariç tabi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba,
Pttcell kendi sitesinde tarifeyi aşağıdaki şekilde duyurmuş.

Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi
Aylık Ücretsiz Her Yöne SMS
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet

[TD="class: cift"]

200 dakika [/TD]

[TD="class: cift"]250 SMS [/TD]

[TD="class: cift"]Sınırsız*[/TD]
*Tarifenin internet kullanım hakkı, adil kullanım noktası olan 250 MB'a ulaştıktan sonra 3GB kullanıma kadar 64Kbps hız ile devam eder.

Şimdi önceki mesajları okudum, saolsun tüm arkadaşlar güzel bi şekilde anlatmışlar.
Fakat şuan kullanmış olduğum Avea hattımı da alırken bana aşımsız ibaresi ile pro600 paketini sattılar.
4GB sonrası hızınız düşer fakat internetiniz kesilmez dediler. Ay dolmadan 4 gb tabii geçti ve internet bi anda kesildi ve mesaj geldi 4Gb kullanım kotasını doldurdunuz 10TL karşılığında ek 1Gb ile devam edebilirsiniz dediler.
bunun üzerine müşteri hizmetleri ile görüştüğümde 4GB sonrası hızınız düşer ve hiçbir şekilde sayfalara ve uygulamalara giremezsiniz dediler.
Nerde o zaman bunun aşımsız veya limitsizi dedim. Bu paket böyle kusura bakmayın dediler:)
Apn ve diğer internet ayarları ile her türlü uğraşmalar sonucu yine de nete giremedim:(

Pttcell şimdi bu 14TL pakette 3GB sonrası yine yukarıda yazdığım Avea ile aynı mı olacak?
Yoksa 3GB'a kadar 64Kbps 3g bağlantı ile sonra ise yeni döneme kadar APN üzerinden edge ile nete girebilecek mi?

Konu hakkında bilgisi olan ve aylık 3gb üstü kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok memnun olurum, teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hacılar pttcell süper ya 21lik tarifedeydim şimdi 14lük tarifeye geçtim süper heryerde çekiyor benimki avea kullananlardan dahada iyi çekiyor internete gelince abartılacak kadar yavaş deyil hızım tamamen düştügü halde 4 dk da 1 mp3 rahatlıkla iniyor face watshapp messenger viber sorunsuz çalışıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oğlumda ve bende birer 14lük tarifeli hat var. Benim hat yedekte duruyor her ay 15gibi birşey geliyor, oğlanın da hiç bu rakamın üstüne çıkmadı. Bazen yatırmayı unutuyorum, kesilince parasını yatırıyotum ve bir sonraki ay 20kusur birşeyler geliyor fatura toplamı.
Yazın yazlıkta oğlanın telefonunu hotspot'a çevirip whatsapp, facebook v.s. hepimiz ortak kullanıyoruz. Hepimiz derken diğer kardeşlerim yeğenler falan.
2 yıldır bugüne dek ne faturada abartılı bir rakam geldi ne de internette bir sıkıntı yaşadık.
Bazen rahatlık batıyor ve diğer hatların fiyatlarına bakıyorum ve annda vaz geçiyorum.
Şu anda en iyisi bu bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 14 lük tarife ve üzerine 1gb ekstra paketi aktif ettim faturam 4 * 5 aydır normal 25 tl geliyor ilk 4 gb çok hizli ondan sonra 128kbit düşüyor sürekli bir emule kullanıcısı olarak haftalık dizilerimi indirip seyredebiliyorum wep sayfaları açılıyor geziyorum ama 128 ile video filan izlenmiyor whatsap face ıvır zıvır rahat kullanılıyor tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 1 yıldır kulanıyorum faturam hiç oyle sizin dediğiniz gibi yüksek gelmiyor herkese tafsiye ederim

sametiki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yakın zamanda geçmeyi planlıyordum. Bilgi için teşekkürler.