S
SDN Okuru
SDN Okuru
Merhaba fatura AVEA danmı PTTCELL denmi geliyor.
Merhaba fatura AVEA danmı PTTCELL denmi geliyor.
Sakın ha geçmeyin Pttcele 14 Lük tarifeme 76.50 tl hesap kesmişler...Dakika bile kullanmamıstım .İnternette sınırsız dediler.76.50 U kitlediler :cursing:
bizim ailede Pttcell kullanan 3 kişi var. 14 tl lik tarifeden kullanıyorlar. gayet memnunlar. bende geçmeyi düşünüyorum ama benim telefon micro sim destekliyo o yüzden tereddüt ettim alamadım. bu gün Ptt ye gittim micro sim verebiliyormusunuz diye yok dediler...
Arkadaşlar bende pttcell'e geçmeyi düşünüyorumda size bi danışayım arkadaşlarla kafamızdaki sistem şu;
PTTCELL 14lük tarife yapıp Vın aracılığı ile onu kendi laptopuma, ordan hotspot aracılığıyla arkadaşlarımın laptoplarına dağıtıcam ve bu sayede (program yazarken) gerekli bilgilere vs hepimiz internetten ulaşabilcez, fakat yorumlara baktığımda hız baya düşüyo denmiş geçsemmi geçmesem mi bilemedim, sizce geçmeli miyim, 250mb tan sonra hız düşer mi, fatura da sıkıntı olur mu? cevap bekliyorum. İyi geceler
14 TL hiç bir zaman gelmiyor daha yüksek geliyor sakın inanmayın
bir ay 15, diğer ay 16 TL geliyor. yuvarlamalardan sanırım. Birde özel hatlar ücretli (BANKA, TTNET, VS. 444 veya 800 lü hatlar galiba) arada bir onlarıda ararsanız 17-18 civarı gelir sanırım. Ama benim onlarla işim olmaz diyorsanız (örnek ben) 16TL'yi geçmez faturanız.
hattımızı kartalcell den taşıyınca vergi mergi vb birşey ödüyor muyuz?birde fazla fatura derken ne kadar mesela?
Arkadaşlar merhaba, Pttcell kendi sitesinde tarifeyi aşağıdaki şekilde duyurmuş. Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi |
Aylık Ücretsiz Her Yöne SMS |
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet |
ben geçmek istiyorum ama sorun yaşarmıyım
Yalanci14 lük tarifeye geçtim mesaj hakkım dolmadı dakikalarım dolmadı ve hiç bir zaman 14tl ödemedim 21tl 20tl 31tl 74tl 19tl 30tl kasım 2013 geçtim bugün 22 mayıs 2014 bugüne kadar 14tl ödemedim iyi düşünün derim