PTP Davetiye İstek

caqmacowboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. PTP yani (passthepopcorn.me) sitesinin davetiyesini arıyorum. Yabancı sitelerden ratio örneği gönderebilirim. Ayrıca seedbox kullanıyorum. Aradım taradım bulamadım malesef :( şansımı bide burada deniyeyim dedim. davetiyesi olan varsa gönderirse sevinirim.

rCpkSk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bulursan banada yolla kardeşim :D

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş ptp ve btn davetiyelerini bulman çok zor heleki bu tip forumlarda dağıtılması zaten yasak.

Daha geçen gün bir ispiyoncunun yüzünden btndeki bi çok türkün hesabı banladı,divxplanette bütün konular silindi bu yüzden.

Çeşitli gazelle altyapısını kullanan sitelerin davetiye forumlarında B*n dağıtımı mevcut

Oradan alacağın davetiyenin ömrü uzun olur. Ayrıca B*n'de davetiye gönderebilmek için Master kullanıcı seviyesinde olmak gerekiyor ve hiçbir master buradan davetiye göndererek hesabını tehlikeye atmak istemez. Bu tür siteler davetiyelerinin torrent forumlarında açık bir şekilde dağıtılmasına göz yummazlar ve yakaladıkları takdirde hem davetiye alan hem de davetiye sahibi banlanır. FreshonTV, TvTorrents.com gibi alternatif trackerlara yönelmen daha doğru olur.

caqmacowboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yinede şansımı denemek istiyorum. :)