27 Aralık 2013 Konuyu başlatan #31 S sadpunk Öğrenci Katılım 26 Ekim 2013 Mesajlar 40 Reaksiyon puanı 1 Puanları 8 güncel
30 Aralık 2013 #32 S sansursuz Öğrenci Katılım 16 Nisan 2012 Mesajlar 32 Reaksiyon puanı 1 Puanları 0 arkadaşın ilk mesajda belirttiği şartlarda bende davetiye yollayabilirim, arkadaşta kalmadığı zaman ya da müsait olmadığında.. iyi günler.
arkadaşın ilk mesajda belirttiği şartlarda bende davetiye yollayabilirim, arkadaşta kalmadığı zaman ya da müsait olmadığında.. iyi günler.
30 Aralık 2013 #33 C Cripto Öğrenci Katılım 23 Ekim 2012 Mesajlar 14 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Davetiye istemenize gerek yok ana sayfada chat bolumnde zaten veriyorlar davetiye kodları yetişen üye olur ben üye oldum saygılar - - - Mesaj Güncellendi - - - ayrıca Üye olunca 10 gb up ve 2 davetiye veriyorlar hehehe ilginç
Davetiye istemenize gerek yok ana sayfada chat bolumnde zaten veriyorlar davetiye kodları yetişen üye olur ben üye oldum saygılar - - - Mesaj Güncellendi - - - ayrıca Üye olunca 10 gb up ve 2 davetiye veriyorlar hehehe ilginç