PS'ye Başlamayı Düşünüyorum, Önerileriniz?

UNBAHTIBIL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Photosop'a başlamayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Nereden, nasıl başlayayım?

kaqan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Photoshop'u daha önce hiç kullandınız mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence başla çok zevkli iş. :) Bana göre en basit yazılardan başla font & style vs.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar Photosop'a başlamayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Nereden, nasıl başlayayım?

Neye ilgi duyuyorsan oradan başlaman en iyisi. Ben arabalara ilgi duyuyordum sanal modifiye ile başladım programı tam anlamı ile öğrendim. Duvar kağıtları yapabilirsin rutuş makyaj işlemleri ile başlayabilirsin. Bir çok alan var. Herhangi birinden başla internette binlerce dersi mevcut zaten. Zamanla göreceksin ki yalayıp yutmuşsun programı. Takıldığın yerler olursa da yardımcı olurum/oluruz.

kubrasafak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence internetten psd arşivi oluşturun bu sayede daha kolay ve zevkli hale gelecektir. Sonra farklı psd'deki şeyler ile birleştirin ekleyin çıkarın efekt verin en kolay yöntemi böyle bence..

UNBAHTIBIL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyeleriniz teşekkürler arkadaşlar, notlarımı aldım.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bence internetten psd arşivi oluşturun bu sayede daha kolay ve zevkli hale gelecektir. Sonra farklı psd'deki şeyler ile birleştirin ekleyin çıkarın efekt verin en kolay yöntemi böyle bence..

Psd arşivi ile kendinizi geliştiremezsiniz. Sonuçta başkalarının yaptığı tasarımlar üzerinde oynamalar yapmış olacaksınız. PSD arşivi yerine o psdleri oluşturmanız gerekli.

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
ps öğrenmeye çalışmak için programı kurcalamak yerine belli hedefler belirleyip onları yapmaya çalışırmanın daha faydalı olacağını düşünüyorum.

aykalazer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk olarak ne yapmak istediğini belirle ve bunu faaliyete geçirmeye çalış başarılı olamazsan istediğin konu ile ilgili bir çok video bulabilirsin. Videoları izleyerek hangi aracın ne işe yaradığını, nasıl etki verdiğini öğrenebilirsin. Bunları öğrendikten sonra istediğin şeyi faaliyete geçirebilecek duruma gelirsin zaten :)