Arkadaşlar merhaba. INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar
Bu pc nin işlemcisini AMD R5 2600 ile değiştirerek almayı düşünüyorum. Bütçe max 4500tl. Ama kasanın rampage olması beni düşündürüyor. Rampage PSU hakkında da pek olumlu yorum yok.
www.vatanbilgisayar.com
Kasayı bununla değiştirsem olur mu vatan bilgisayar izin veriyor mu veya da kasa önerileriniz varmı ilk defa kasa topluyorum pek bilgim yok yalnız binamızda elektrik gidince jeneratör devreye giriyor sonra tekrar düzeliyor falan derken PSU patlaması ve sisteme zarar vermesi mümkün mü? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Bu pc nin işlemcisini AMD R5 2600 ile değiştirerek almayı düşünüyorum. Bütçe max 4500tl. Ama kasanın rampage olması beni düşündürüyor. Rampage PSU hakkında da pek olumlu yorum yok.
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-05 550W MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-05 550W MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da