PSU önerisi

Emrevertz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
RX 560 4 GB ekran kartı
8 GB Corsair VENGANCE ram
Gigabyte b450m s2h anakart
AMD ryzen 5 1600 AF işlemci
Bu sisteme uyan bir PSU ve kasa önerirmisiniz
Ve bu kasa nasıl?

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
xigmatek iyidir.

power olarak, en ucuz ama kaliteli.

Ama verebileceksen ,çok hesaplı ve çok ileriye dönük.

Emrevertz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
xigmatek iyidir.

Xigmatek'i kasada düşünüyorum linkinide atmıştım ya pek anlamıyorum ben gigabyte b450m s2h anakart a uyuyormu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

xigmatek iyidir.

Sisteme 500 w yeterli geliyor diye okumuştum gidip 150 w daha fazlasını almam gereksiz olmaz mı

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Tabi ki şu an gereksiz.

Emrevertz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Dostum peki yukarıdaki özelliklere
Bu kasa uygun mudur?
Bence bu ikisinden biri
FSP CMT110A ATX Bilgisayar Kasası Siyah (PSU Yok)
FSP CMT110A ATX Bilgisayar Kasası Siyah (PSU Yok) Fiyatı

Emrevertz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence bu ikisinden biri
FSP CMT110A ATX Bilgisayar Kasası Siyah (PSU Yok)
FSP CMT110A ATX Bilgisayar Kasası Siyah (PSU Yok) Fiyatı
Dostum teşekkür ederim son bişey daha sorsam niye bu benim attığım değil desem? Sebep ne yani

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Hocam 500 watt Corsair, Cougar, CoolerMaster, FSP markalarından birini alabilirsiniz. Xigmatek bu markalara karşı daha geride kalıyor. Tabii ki alınabilir Xigmatek. Fakat belirttiğim markalar daha kaliteli. Daha az sorun yaratma potansiyeline sahip.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Dostum teşekkür ederim son bişey daha sorsam niye bu benim attığım değil desem? Sebep ne yani
USB , kulaklık girişinin yerleri bence geride kalıyor , oda bana göre bir kullanışsızlık yaratıyor ön taraf için. Ve hava akışı pek iyi değil. Kullanan çoğu kişi ön panelini çıkarıyor kasanın.
Ben kendimde FSP yi kullanıyorum. Şuana kadar bir problem yaşamadım hava akışı iyi üstelik stok fanları kullanıyorum ekstra fan takmadım henüz.

Emrevertz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam 500 watt Corsair, Cougar, CoolerMaster, FSP markalarından birini alabilirsiniz. Xigmatek bu markalara karşı daha geride kalıyor. Tabii ki alınabilir Xigmatek. Fakat belirttiğim markalar daha kaliteli. Daha az sorun yaratma potansiyeline sahip.
Dostum xigmatek i kasa olarak söylemiştim yukarda sistem özelliklerim yazıyor ona uyarmı demiştim. Biliyorsan bakabilirsen sevinirim.

USB , kulaklık girişinin yerleri bence geride kalıyor , oda bana göre bir kullanışsızlık yaratıyor ön taraf için. Ve hava akışı pek iyi değil. Kullanan çoğu kişi ön panelini çıkarıyor kasanın
USB sıkıntı değilde hava akışı önemli pekala teşekkür ederim hocam Allah razı olsun sistem siparişini şimdi veriyorum Hepsiburada'dan umarım sorun çıkarmazlar bilginiz varsa son olarak sorun çıkarma potansiyeli varmıdır Hepsiburada'nın

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Dostum xigmatek i kasa olarak söylemiştim yukarda sistem özelliklerim yazıyor ona uyarmı demiştim. Biliyorsan bakabilirsen sevinirim.

USB sıkıntı değilde hava akışı önemli pekala teşekkür ederim hocam Allah razı olsun sistem siparişini şimdi veriyorum Hepsiburada'dan umarım sorun çıkarmazlar bilginiz varsa son olarak sorun çıkarma potansiyeli varmıdır Hepsiburada'nın
HB den alınan ürünler problem çıkarmaz ama kargo şirketlerinin sağı solu belli olmaz. Parça parça sipariş verecekseniz diğer sitelere falan karşılaştırma yapın

Emrevertz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
HB den alınan ürünler problem çıkarmaz ama kargo şirketlerinin sağı solu belli olmaz. Parça parça sipariş verecekseniz diğer sitelere falan karşılaştırma yapın
Aldığım çoğu parçanın satıcısı hb gözüküyor 2 parça tek başka satıcı kargo problemi yaşattığını görmedim ve seçme oluyorsa seçerim Hatta sırf satıcısı Hepsiburada olsun diye bazılarının üstüne ek para ödeyeceğim

Tüm parçaları hb den alicam birlikte gelmez mi?

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Aldığım çoğu parçanın satıcısı hb gözüküyor 2 parça tek başka satıcı kargo problemi yaşattığını görmedim ve seçme oluyorsa seçerim Hatta sırf satıcısı Hepsiburada olsun diye bazılarının üstüne ek para ödeyeceğim

Tüm parçaları hb den alicam birlikte gelmez mi?
Tam bilemiyorum , muhtemelen aynı anda gelir. Yazması lazım orada kargoya verilme zamanı

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Uyar hocam. Kasa olarak da yine belirttiğim markalara bakmanızı tavsiye ederim. O fiyata bulabilir misiniz emin değilim ama, Kasa psu şeklinde satılan SPEC 05, Cougar Mesh 350 sistemlerine bakabilirsin.