- Konuyu başlatan
Ahmet Eren OZD
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 271
TechnopatHangi forum ora?
TechnopatHangi forum ora?
hangi forum ?Herkez Hemen Hemen Her SSD için Sıkıntılı Diyor Başka Bir Forumda WD SSD Alınmaz Deniyor Kafam Allak Bullak Oldu.
Technopathangi forum ?
WD Green Sorunlu Diyende ne bileyim. BX500 Sorunlu olmasına rağmen savunuyorlar. ?Technopat
Oranın kendine hayrı yok.Technopat
aynen öyle. BX500 Sorunsuz diyorlar pu haha RX 5700 XT Gaming X sorunlu bildikleri halde sorunsuz diyorlar ? MSI RX 5700 XT Gaming X 4500 TL’ye alınır mı? - Technopat SosyalNeyse fiyatlar uçmuş. 240GB Sandisk Ultra 2 bile 400TL olmuş. Eskiden 150TL'ydi. WD Green alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oranın kendine hayrı yok.
"Tamamdır Gaming X modelinde sorun yokmuş kusura bakmayın yanlış bilgilendirme için." ıqwjeqwhejkqwheqweaynen öyle. BX500 Sorunsuz diyorlar pu haha RX 5700 XT Gaming X sorunlu bildikleri halde sorunsuz diyorlar ? MSI RX 5700 XT Gaming X 4500 TL’ye alınır mı? - Technopat Sosyal
Evet WD Green al.EFI Sheel Reisi Foruma Bşladığımdan Beri Tanıyorum İçerik Ekibine Girmiş Hayırlı Olsun.Güvenilir Biri Hem O Dediği İçin Hemde Siz de Önerdiniz WD Green Alacağım Ozaman Teşekkürler.
Cevaplarınız İçin
WD Green 240 Gb Wds240g2g0a 2.5" Sata 3.0 Ssd | Trendyol Bu SSD ozaman."Tamamdır Gaming X modelinde sorun yokmuş kusura bakmayın yanlış bilgilendirme için." ıqwjeqwhejkqwheqwe
Evet WD Green al.
Teşekkür ederim.EFI Sheel Reisi Foruma Bşladığımdan Beri Tanıyorum İçerik Ekibine Girmiş Hayırlı Olsun.Güvenilir Biri Hem O Dediği İçin Hemde Siz de Önerdiniz WD Green Alacağım Ozaman Teşekkürler.
Cevaplarınız İçin
Crucial BX500 Sorunlu oldu halde toplayanda ne bilim ? Puhaha"Tamamdır Gaming X modelinde sorun yokmuş kusura bakmayın yanlış bilgilendirme için." ıqwjeqwhejkqwheqwe
Evet WD Green al.
Evet bu olur. Hayırlı olsun şimdiden.
hayırlı olsun şimdiden
rEJiP baLTaJ ve aLi gÜNgÖr sOrUN mErkezİnE hOŞgelDİnizCrucial BX500 Sorunlu oldu halde toplayanda ne bilim ? Puhaha
Nere 300TB kesin 300GB'dır o.Biz diyince yanlış bilgimiş puhaha
Ekli dosyayı görüntüle 123045
bak ya haykırdım ? resmen bx500 sorunsuz diyen ne bilim ?
Crucial P5 SSD’ye 300 TB Veri Yazdık | Ne Kadar Dayanacak? #9
70 derece ayrıntısı önemli. Daha önce sürekli okuma yazmada tutulan 860Pro bu derecelere çıkmış mıydı? @Ali Güngör Ama onun SATA SSD olması lazım bu M.2 SSD aynı şey değil.www.technopat.net
Recep Baltaş dedi ki :Nere 300TB kesin 300GB'dır o.
rEJiP bAltAJ'dan iYi sORunLAr pROGramıNA hoŞGEldNİZRecep Baltaş dedi ki :
Ben Crucial ile konuştum garantiye gelen sorunlu ssdler ile sattığımız ssdlerin oranı yüzde 9 muş
Sence sorunlu olsaydı garantiye bu kadar az oranla sorunlu ssd gelirmiydi
daha bx500 koruyorlar.