- Reaksiyon puanı
- 4,901
helal olsun..... uzaktan dök ama.eh deniycem ölürsem hakkını helal et yada ter çevirince annem odaya girerse
helal olsun..... uzaktan dök ama.eh deniycem ölürsem hakkını helal et yada ter çevirince annem odaya girerse
İnsanlar ne yapacağını şaşırmışYapmayın diyorum.Neden patlatıyorsunuz ki?
Birisi nasıl bilgisayar aldırtırım diye konu açar biriside nasıl patlatırım.İnsanlar ne yapacağını şaşırmış
Hee o zaman BF 5 açın azcık oynayın mangal kokusu gelir.powerboost 300 watt
Tamam. Döktükten 10dk sonra açarsın odadan çıkarsın hemen.az sonra dediklerinizi bilgisayarı kapatıp deniycem
Adam valla psu patlatcak olm hayat çok güzel.az sonra dediklerinizi bilgisayarı kapatıp deniycem
PC'yi kapatıp yapıp 10dk sonra açıp kaçarsınız odadan.İyi ölmeler dilerim, normalde başka bir şey dileyecektim de hoş değil
niye taktın bana öyle yaİyi ölmeler dilerim, normalde başka bir şey dileyecektim de hoş
Adam kimyasal döküp patlatcak zaten.(Sorumlusu ben değilim)
Araba ile üzerinden geç.
Lütfen bunu ciddi ciddi sorduğunu söyleme, valla ağlarım.niye taktın bana öyle ya
Powerboost'dan tiksiniyor olmalı.Neden?
AğlaLütfen bunu ciddi ciddi sorduğunu söyleme, valla ağlarım.
Bunu yapma nedenin nedir? Neden patlatıyorsun ki?ciddiyim
ben patlatmasam kendi patlayacak bari palayınca korkmıyımPowerboost'dan tiksiniyor olmalı.
Bir trol atasözü der ki, çünkü neden olmasın.Neden?
amaçciddiyim
Mantıklı.ben patlatmasam kendi patlayacak bari palayınca korkmıyım
babaya pc aldırma
Forum konularını okudun diye güç kaynağını patlatıp kendine zarar vermek çözüm değil. Güç kaynağını çıkartıp, teknik servise sat. Bütçene göre öneri yaparız.ben patlatmasam kendi patlayacak bari palayınca korkmıyım
galiba sinir krizi geçirdin sen yada patlatıp karşı komşunun çocuğunu patlatıcaksın :dnasıl patlatırım
Al işte, bomboş konu, bu sefer gerçekten rapor edip gidiyorum.babaya pc aldırma