PSU dan gelen ses (ses kaydı eklendi)

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bildiğin printer sesi çıkarıyor PSU'nuz. Eğer garantisi devam ediyorsa, psu'yu açmayıp direk garantiye yollamanızı öneriyorum. Sorun PSU Fan'ı ile alakalı gibi gözüküyor. (Serviste PowerSupply değişimi dahi yapılabilir)

balaban6162

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bildiğin printer sesi çıkarıyor PSU'nuz. Eğer garantisi devam ediyorsa, psu'yu açmayıp direk garantiye yollamanızı öneriyorum. Sorun PSU Fan'ı ile alakalı gibi gözüküyor. (Serviste PowerSupply değişimi dahi yapılabilir)

Sağolun, garantisi devam ediyor.
Ses fandan değil içinden geliyor, fanın seside değişti sessiz fan sesli çalışıyor. Yollayacağım garantiye gibi gözüküyor.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşın dediği gibi Garanti varsa servise yolla O ses fanda geliyor garanti yoksa psu aca bilirsin tozları temizle fanın ortasına biraz bas yerine otorsun tekrar devam ederse fanın motor kısmı bozulmuştur fan değişmesi lazım.

cok az ihtimal olsada Trafodanda gelir ama bir iki deneme yapabilirsin psu calışırken üzerine elinle biraz bas fan doğru cok az güc kullan elinle ses kesilirse fandır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sesleri 2 cisini dinledim bu ses trafodan geliyor garantiye yolla değiştirsinler.

balaban6162

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın dediği gibi Garanti varsa servise yolla O ses fanda geliyor garanti yoksa psu aca bilirsin tozları temizle fanın ortasına biraz bas yerine otorsun tekrar devam ederse fanın motor kısmı bozulmuştur fan değişmesi lazım.

cok az ihtimal olsada Trafodanda gelir ama bir iki deneme yapabilirsin psu calışırken üzerine elinle biraz bas fan doğru cok az güc kullan elinle ses kesilirse fandır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sesleri 2 cisini dinledim bu ses trafodan geliyor garantiye yolla değiştirsinler.

Yedek PSU köyde, hafta sonu gideceğim için mecburen 2 gün daha kullanacağım, kaç gündür kullanıyorum inşallah bişey olmaz. :(

Teşekkür ederim.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yedek PSU köyde, hafta sonu gideceğim için mecburen 2 gün daha kullanacağım, kaç gündür kullanıyorum inşallah bişey olmaz. :(

Teşekkür ederim.

elektirk kesintilerden ve ya ani elektirk akımın gelmesinden Trafo ve ya kondansatörler arıza verir heleki toprak hatıı yoksa coğu kullanıcı toprak hattımı var diye iddaa ederler ama coğu elektirikciler yalancı toprak hatı bağlarlar bu yüzden var olduğu iddaa ederler toprak hattının elektronik ürünlerde önemi cok büyükdür ani gelen akımlarda korurlar ürünüzü trafo ve kondansatör den sorun ise kondansatör değiştirler verirler varsa elinde uygun trafo takar verirler yoksa değişime giderler.

balaban6162

Asistan
Reaksiyon puanı
0
elektirk kesintilerden ve ya ani elektirk akımın gelmesinden Trafo ve ya kondansatörler arıza verir heleki toprak hatıı yoksa coğu kullanıcı toprak hattımı var diye iddaa ederler ama coğu elektirikciler yalancı toprak hatı bağlarlar bu yüzden var olduğu iddaa ederler toprak hattının elektronik ürünlerde önemi cok büyükdür ani gelen akımlarda korurlar ürünüzü trafo ve kondansatör den sorun ise kondansatör değiştirler verirler varsa elinde uygun trafo takar verirler yoksa değişime giderler.

Elektirikten olabileceğini sanmıyorum, elektirik 2 aşamadan sonra PC ye ulaşıyor, Akım korumalı priz & Kesintisiz güç kaynağı. Artık yapacak birşey yok, yedek PSu yu alayımda yollayayım bunu, ne olacaksa olsun, böyle kullanılmz.

omur_adw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, Ses Psu'nun Anakartının Üzerindeki Kondansatörlerin Şişmesinden Geliyor.

İyi Günler.

omrwwoo01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hocam ben psu fanımı zeytin yağı ile yağladım sorun geçti benimki de aynıydı bildiğiniz çığlık atan robot sesi vardı.:laughing:

balaban6162

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam ben psu fanımı zeytin yağı ile yağladım sorun geçti benimki de aynıydı bildiğiniz çığlık atan robot sesi vardı.?
Sorunum o değildi, muhtemelen Kondansatörlerden geliyordu. Garantiye yolladım, iade aldılar, bende daha yüksek bir PSU aldım.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
4 yıldır o ses dosyaları orada duruyor...