PSP'nizin Anakartının Türünü Öğrenin

kifodayi

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Sevgili SDN kullanıcıları, bilindiği gibi PSPlerimizde ev yapımı programlar vs. kullanabilmekteyiz. Fakat bunun için PSP'de versiyon değişiklikliğine gitmemiz (Upgrade) gerekmekte.

PSP'lerde Upgrade işlemini yaparken en büyük risk onu kitlemeniz (brick) ve kullanılamaz duruma getirmenizdir. Yapacağınız upgrade işlemine eriştiğiniz kaynakta "Ta88v3 veya 3000 sahipleri kesinlikle denemeyin" türünde bir not bulunur. İşte bu ta88 nedir derseniz, yada benimki ne acaba diye düşünüyorsanız, size ücretsiz bir yazılım veriyorum.

Bu yazılımı kullanabilmek için PSP'nizi Teknosa gibi bilindik yerlerden almış iseniz "kırdırtmış" olmanız gerekmektedir.

İndirmek için Tıklayın Lütfen
http://rapidshare.com/files/304685818/AnakartVersiyonu.zip
Not: Bu link direk indirme linkidir, rapidshare hesabı yada süre beklemenize gerek yoktur.

Program Kullanımı:
* Zip dosyasını zipten çıkarın.
* PSP'nizi USB ile bilgisayara bağlayın yada hafıza kartını bilgisayara takın.
* Kartınızın içindeki PSP klasörünün içindeki "GAME" klasörüne "KeyCleaner" dosyasını direk atın.
* Güzelce kesin bağlantıyı ve PSP'nizi açın
* Oyunları açtığınız dizindeki gibi, yüklediğiniz bu programı açın.
* Programa girdiğinizde ekrana anakartınızı tanımlayan herhangi bir bilgi gelmezse "X" tuşuna basın, bilgiler gelecektir.
* Bilgilerinizi gördükten sonra "O" tuşuna basın ve programın ve PSPnizin kapanmasını bekleyin.
* Artık programı ister USB'den, ister doğrudan PSP'nizden silebilirsiniz.

Notlar:
* Zip dosyasının içindeki beni oku textine bir göz atın lütfen.
* Program yapımcısı Chilly Willy dir
* Eğer programı benim yazdığım amaç dışınca kullanmak isterseniz, mutlaka klasör içindeki ReadMe textini okuyun. Ben programı sadece bilgi edinmek için kullandım, sizler de o vasfından yararlanmanız için paylaşıyorum.

Kolay Gelsin